Fuji Instax Mini 70 Stardust Gold

559.98 lei (1 magazin)
Fujifilm Instax Mini 70 este un aparat foto instant, cu un design elegant, ce dispune de o ergomonie foarte buna si o utilizare facila. Proiectat pentru pasionatii de selfie , instax mini 70 de la Fujifilm este o camera eleganta, caracterizata printr-o gama larga de facilitati pentru auto-portret si tiparirea fotografiilor dvs. instant pe hartie de dimensiunea unui carduri de credit. Un mod dedicat pentru fotografia Selfie ajusteaza automat luminozitatea si conturile pentru distanta d ...

Descriere


Fuji Instax Mini 70 Stardust Gold

Fujifilm Instax Mini 70 este un aparat foto instant, cu un design elegant, ce dispune de o ergomonie foarte buna si o utilizare facila. Proiectat pentru pasionatii de selfie , instax mini 70 de la Fujifilm este o camera eleganta, caracterizata printr-o gama larga de facilitati pentru auto-portret si tiparirea fotografiilor dvs. instant pe hartie de dimensiunea unui carduri de credit. Un mod dedicat pentru fotografia Selfie ajusteaza automat luminozitatea si conturile pentru distanta de fotografiere a autoportretelor si un mod creativ Hi-Key lumineaza expunerea de ansamblu pentru tonuri de piele cu aspect mai curat. Pentru auto-portrete luate la o distanta mai mare decat lungimea bratului, instax mini 70 se poate monta pe trepied si de asemenea are autodeclansator de 10 secunde. In plus, pentru a impartasi un print cu cineva, cele doua moduri de fotografiere automata cu autodeclansator vor inregistra automat doua cadre pentru a scoate o pereche poze identice.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fuji Instax Mini 70 Stardust Gold de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fuji Instax Mini 70 Stardust Gold sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.