Fuji Fujinon XF 35mm f/2 R WR - Negru

Fuji Fujinon XF 35mm f/2 R WR - Negru
1,899.99 lei
(1 magazin)
Fujinon XF 35mm f/2 R WR este un obiectiv cu o distanta focala echivalenta 53mm in format 135, co ofera o luminozitate excelenta si performante pe masura, potrivite pentru o serie larga de aplicatii: de la fotojurnalism, peisaje, arhitectura, portrete si situatiile de fotografiere lumina scazuta. Constructia obiectvului este foarte robusta, metalica, satisfacand si exigentele fotografilor profesionisti ce doresc echipamente fiabile, pe care se pot baza in orice conditii.Obiectivul est ...

Descriere - Fuji Fujinon XF 35mm f/2 R WR - Negru


Fujinon XF 35mm f/2 R WR este un obiectiv cu o distanta focala echivalenta 53mm in format 135, co ofera o luminozitate excelenta si performante pe masura, potrivite pentru o serie larga de aplicatii: de la fotojurnalism, peisaje, arhitectura, portrete si situatiile de fotografiere lumina scazuta. Constructia obiectvului este foarte robusta, metalica, satisfacand si exigentele fotografilor profesionisti ce doresc echipamente fiabile, pe care se pot baza in orice conditii.Obiectivul este dotat cu motor de focalizare, ultrarapid si precis, precum si cu inel de focus manual. Obiectivul este prevazut cu o diafragma cu 9 lamele rotunjite si o luminozitate maxima f/2, ce creaza un bokeh foarte interesant si natural.

Altii au mai cautat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fuji Fujinon XF 35mm f/2 R WR - Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fuji Fujinon XF 35mm f/2 R WR - Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.