FSA Foaie angrenaj Cr Rd Pro 36T N11 Double

120.99 lei
(1 magazin)
Datorita perfomantelor obtinute, Full Speed Ahead a devenit liderul mondial al foilor de angrenaj high-end. Nimeni nu masoara, testeaza si studiaza angrenajele precum o face FSA. Cu ajutorul foilor de angrenaj FSA s-au castigat concursuri renumite precum : tururi mondiale, Turul Frantei sau chiar olimpiade. Foaia este pentru angrenajele cu 2 foi, BCD 110 mm, 5 gauri de prindere, 36 dinti si compatibila cu 10/11 viteze Shimano/SRAM/Campagnolo. Caracteristici Material Alumin ...

Descriere


FSA Foaie angrenaj Cr Rd Pro 36T N11 Double

Datorita perfomantelor obtinute, Full Speed Ahead a devenit liderul mondial al foilor de angrenaj high-end. Nimeni nu masoara, testeaza si studiaza angrenajele precum o face FSA. Cu ajutorul foilor de angrenaj FSA s-au castigat concursuri renumite precum : tururi mondiale, Turul Frantei sau chiar olimpiade. Foaia este pentru angrenajele cu 2 foi, BCD 110 mm, 5 gauri de prindere, 36 dinti si compatibila cu 10/11 viteze Shimano/SRAM/Campagnolo.
 • Caracteristici
  • Material
   Aluminiu 7075/T6 forged
  • BCD
   110 mm
  • Nr. prinderi
   5

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul FSA Foaie angrenaj Cr Rd Pro 36T N11 Double de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru FSA Foaie angrenaj Cr Rd Pro 36T N11 Double sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.