Franke Frame 12 FR12BW/OD12

Aparat de aer conditionat Franke FR FRAME 12 BW / OD FRAME 12   Pentru utilizarea confortabila si economisire de energie Aveti grija sa alegeti aparatul de aer conditionat de capacitatea potrivita pentru spatiul d-voastra. Aparatul de aer conditionat va consuma mai putina energie in incaperile bine izolate. Evitati sa montati unitatile interne si externe ale aparatul de aer conditionat direct in razele de soare. Nerestrictionarea debitului de aer a unitatilor interne si exte ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Franke Frame 12 FR12BW/OD12

Aparat de aer conditionat Franke FR FRAME 12 BW / OD FRAME 12 
Pentru utilizarea confortabila si economisire de energie
Aveti grija sa alegeti aparatul de aer conditionat de capacitatea potrivita pentru spatiul d-voastra. Aparatul de aer conditionat va consuma mai putina energie in incaperile bine izolate. Evitati sa montati unitatile interne si externe ale aparatul de aer conditionat direct in razele de soare. Nerestrictionarea debitului de aer a unitatilor interne si externe va duce la o exploatare mai eficienta. Nu se recomanda sa reglati caldura prea mare sau prea mica a aparatului d-voastra,pentru ca va duce la pierderea performantei si a confortului. Reglarea temperaturii camerei cu 5-6 grade diferit de temperatura de afara va duce la functionare optima. Pentru protejarea calitatii aerului din incapere, trebuie sa se faca periodic intretinerea si schimbarea filtrelor. Pentru functionarea indelungata si performanta a aparatului d-voastra, trebuie sa se faca intretinere periodica a unitatilor interne si externe.
Filtrul standard de praf
Acest filtru retine praful si particulele din camera, imbunatatind calitatea aerului din camera, se poate scoate si spala, permitand functionarea aparatului cu performanta din prima zi.
Filtru cu carbon activ
Inlatura mirosurile neplacute ca polenul sau amoniacul si retine prin intermediul suprafetei filtrului cu fibra electrostatica, praful, fumul si parul de animale ce pot provoca alergii.
Filtrul cu retinere formaldehida
Retine formaldehide ca de exemplu compusi organici volatili (VOC) si celelalte gaze toxice. In acelati timp inlatura mirosurile neplacute si ridica calitatea aerului din camera.
Power Inverter
La aparatele de aer conditionat Franke atat compresorul cat si ventilatoarele unitatilor interioare si exterioare sunt produse cu aceeasi tehnologie DC Inverter si datorita acestui lucru aparatele sunt mai eficiente.
Clasele de energie (A++ racire, A+ incalzire)
Franke, prin aparatele de aer conditionat Frame Split ofera produse in clasele de energie A++ la racire si A+ incalzire, asigurand armonie perfecta intre design si performanta.
SEER & SCOP (Eficienta sezoniera)
Energia de racire sau de incalzire rezultata din energia consumata de aparatele de aer conditionat, sunt masurate cu valorile sezoniere pentru racire SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) si pentru incalzire, SCOP (Seasonal Coefficient of Performance). Aceste valori sezoniere nu sunt obtinute la aceeasi temperatura constanta si sub aceeasi sarcina, ci la temperaturi schimbatoare ale atmosferei si in sarcini diferite. In acest fel, se ofera posibilitatea consumatorilor sa faca comparatie intre diferite aparate. De asemenea, pe etichetele energetice sunt prezentate valorile SEER si SCOP in raport de zonele geografice.
Gaz de racire R410G -Gaz de racire ecologist de generatie noua!
Pe langa marirea performantei aparatelor de aer conditionat este preferat pentru sistemele moderne de aer conditionat pentru ca nu afecteaza stratul de ozon.
Unitate interioara si exterioara silentioasa
Unitatile interioare si unitatile exterioare ale aparatelor de aer conditionat Franke sunt foarte silentioase datorita fantelor unitatilor interioare si exterioare si a compresorului produs cu tehnologia DC inverter. Valorile nivelului de zgomot masurat in conditiile de masurate standard pentru incalzire si racire a aparatelor de aer conditionat Franke Frame Split, se gasesc pe etichetele energetice.
Modul Somn
Functia SOMN, se utilizeaza pentru a reduce consumul de energie in timpul in care dormiti (pentru a ramane intr-un mediu confortabil, nu este nevoie de aceleasi valori de temperatura). Aceasta functie poate fi activata prin intermediul telecomenzii. Cand sunteti pregatiti de somn, apasati butonul SOMN. Cand functioneaza in modul RACIRE, dupa o ora unitatea va scade temperatura cu 1°C si dupa trecerea a inca o ora va creste din nou cu 1°C. In modul INCALZIRE, dupa o ora unitatea va creste temperature cu 1°C si dupa trecerea a inca o ora va scade din nou cu 1°C. Aceasta valoare noua a setarii va fi pastrata timp de 7 ore, dupa care unitatea se va opri automat.
Ventilator 12 trepte
Ventilatorul unitatii interne este actionat cu tehnologia DC inverter, functioneaza mai silentios in 12 trepte diferite si creeaza un mediu mai confortabil.
1 W consum de energie in stand-by
In momentul in care aerul conditionat nu functioneaza (este in standby) consumul de energie este de numai 1 W.
Functie Turbo
Cand se utilizeaza aceasta functie, aparatul de aer conditionat, cand incepe sa raceasca sau sa incalzeasca, va functiona la putere maxima si in cel mai scurt timp va aduce temperatura confortabila dorita a mediului ambiant.
Intreruperea accidentala a alimentarii
Daca se intrerupe alimentarea cu energie electrica, dupa revenirea energiei, aparatul de aer conditionat va incepe sa functioneze automat cu setarile initiale.
Evacuare apa
Racordul la unitatea interna se poate face atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga, avand flexibilitate la efectuarea montajului.
Racire -15/-50 grade
Chiar in situatiile in care temperatura aerului exterior scade la -15 grade sau creste la +50 grade, puteti folosi cu incredere aparatul dumneavoastra de aer conditionat in modul racire.
Atentionare de scurgere a gazului de racire
Cand se va depista scurgere a gazului de racire, unitatea interna va indica automat “EC”. Datorita acestui sistem de avertizare, se previne deteriorarea compresorului din cauza lipsei gazului de racire.
Avertizare sonzor temperatura
In situatia in care se declanteaza senzorul de temperatura, display-ul aparatului de aer conditionat va indica defectiunea si va continua sa functioneze. In acest fel, daca este nevoie urgenta, aparatul de aer conditionat va continua sa functioneze.
Tehnologie Goldfin
Unitatea de condensare a unitatii externe, este acoperita cu tehnologie goldfin, care protejeaza vreme indelungata impotriva coroziunii si creste performanta aparatului de aer conditionat.
 
CARACATERISTICI GENERALE
Capacitate (BTU): 12000
Clasa de energie: A++
Coeficient de randament sezonier la racire - SEER (W/W): 6.8
Coeficient de randament sezonier la incalzire - SCOP (W/W): 4.4
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da
Componenta kit instalare: 5 m teava cupru,5 m cablu electric, 5 m furtun scurgere, consola montaj 50mm, banda decorativa, holdzsurub, elemente de fixare
Telecomanda: Da
Afisaj: LED
RACIRE
Capacitate de racire: max 15200 BTU
Capacitate de racire (W): max 1710
Curent la racire (A): max 7.4
Clasa de energie racire: A++
INCALZIRE
Capacitate incalzire (btu): max 16600
Capacitate de incalzire (W): max 1740
Curent la incalzire (A): 7.61
Clasa de energie incalzire: A+
FUNCTII
Ventilare: Da
Incalzire: Da
Dezumidificare: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Functii speciale: Functie Turbo
SPECIFICATII TEHNICE
Temperatura ambientala maxima interior (°C): 32
Temperatura ambientala minima interior (°C): 17
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 50
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate interioara: Alb/Negru
Culoare unitate exterioara: Alb
Zgomot unitate interioara (db): 51
Zgomot unitate exterioara (db): 60
Greutate unitate interioara (kg): 7.4
Greutate unitate exterioara (kg): 29
Dimensiuni unitate interioara (mm): 800 x 188 x 275
Dimensiuni brute unitate interioara (mm): 865x265x350
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 800 x 333 x 554
Dimensiuni brute unitate exterioara (mm): 920x390x615
Lungime cablu alimentare: 1.5 m
Agent de racire: R410A
Capacitate de racire ( Btu/h): 12000
Clasa de eficienta energetica racire: A++
Inverter: da
Dezumidificare: da
Sleep/Night mode: da

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Franke Frame 12 FR12BW/OD12 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Franke Frame 12 FR12BW/OD12 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.