Fractal Design FD-CA-ERA-ITX-BU

Descrierea produsului   Mini Tower Carcasa pentru computer Mini Tower este o soluție compactă și universală. Acest design mic a găsit aplicații atât în ​​utilizarea biroului, cât și a divertismentului la domiciliu. Cel mai adesea acceptă standarde scăzute ale plăcii de bază. Multe dintre ele vor permite instalarea unor plăci grafice foarte eficiente, care vor satisface așteptările jucătorilor pretențioși. incontestabil ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Fractal Design FD-CA-ERA-ITX-BU

Descrierea produsului

 
Mini Tower

Carcasa pentru computer Mini Tower este o soluție compactă și universală. Acest design mic a găsit aplicații atât în ​​utilizarea biroului, cât și a divertismentului la domiciliu. Cel mai adesea acceptă standarde scăzute ale plăcii de bază. Multe dintre ele vor permite instalarea unor plăci grafice foarte eficiente, care vor satisface așteptările jucătorilor pretențioși. incontestabil Avantajul al carcasei Mini Tower este economia semnificativă de spațiu lângă stația de calculatoare .

 
 
Mini ITX

Când alegeți componentele computerului, nu uitați că standardul de proiectare a plăcii de bază este compatibil cu carcasa. Un mic sistem Mini-ITX cu dimensiunile de 170 x 170 mm va fi utilizat în carcase compacte care pot fi așezate cu succes pe un birou. Un astfel de computer va fi perfect pentru munca de zi cu zi. Standardul Mini-ITX permite și instalarea componentelor care vor garanta un divertisment excelent. Jucătorii vor căuta cu siguranță un procesor rapid și o placă grafică de ultimă generație.

 
USB 3.0 x2

Carcasa computerului cu un conector dublu USB 3.0 este soluția perfectă pentru utilizatorii exigenți. Este o metodă ideală de comunicare între computer și alte dispozitive care acceptă, de asemenea, această tehnologie. Veți putea conecta cu ușurință o unitate flash USB sau o unitate externă și puteți utiliza opțiunea de schimb de fișiere. Conectorul USB 3.0 va permite asemenea pentru a încărca telefonul mobil și multe alte dispozitive. Este o conexiune rapidă, fiabilă și, mai presus de toate, sigură, care este acum standard.

 
USB tip-C

Carcasa este echipată cu o priză USB-C. Este un port dublu simetric care vă permite să transferați rapid pachete mari de date, precum și să încărcați smartphone-uri și alte dispozitive. Datorită formei simetrice a portului, puteți conecta cu ușurință cabluri și accesorii la acesta.

 
Conectori pentru căști / difuzoare

Carcasele echipate cu un conector audio universal vor asigura cel mai înalt confort al divertismentului. Datorită acestui fapt, puteți rapid conecta difuzoare sau căști la computer. Puteți asculta muzica preferată fără probleme, precum și viziona filme sau seriale grozave. Pasionații de jocuri, pentru care sunetul definește adesea distracția excelentă cu cele mai bune producții, vor fi deosebit de mulțumiți. Acest tip de conector este o construcție extrem de simplă și fiabilă, care este acum standard.

 
Conector microfon

Carcasa echipată cu un conector pentru microfon va fi perfectă pentru utilizatorii exigenți care se așteaptă la un confort maxim de lucru și divertisment. Datorită acestui fapt, puteți conecta rapid microfonul la computer pentru apeluri vocale convenabile . Această funcție va fi utilizată pe scară largă în birourile moderne, unde videoconferința este o formă comună de comunicare. Fanii divertismentului virtual vor fi, de asemenea, mulțumiți, deoarece contactul vocal permite o competiție eficientă în echipă.

 

Era ITX Silver / White Stejar

 

Carcasă proiectată împreună cu Intel, creată de Fractal Design. Carcasă compactă Mini-ITX, fără limitări. Fabricat din aluminiu, oferind un panou superior decorativ (inclusiv lemn premium și sticlă securizată), Era poate fi potrivită oricărei camere.
 
În ciuda dimensiunilor mici, poate găzdui cu ușurință un set GPU dublu, răcire cu apă AIO de până la 240 mm, cele mai recente procesoare și până la 4 unități HDD / SSD.
 
Specificație:
  • Carcasă din aluminiu argintiu
  • Un interior versatil care susține componente premium
  • Panou superior elegant
  • Setul include un panou superior suplimentar realizat din plasă de oțel - pentru un flux de aer mai mare
  • Suport pentru set dublu de plăci grafice cu o lungime maximă de 295 mm.
  • Compatibilitate pentru răcirea lichidului datorită suporturilor de radiator detașabile, permițând instalarea a 2 radiatoare de 120 mm sau de 240 mm
  • Două suporturi de disc, fiecare capabil să găzduiască un HDD de 3,5 "sau două SSD-uri de 2,5"
  • În mod implicit, ventilatorul SSR3 80mm Fractal Design este instalat pentru a elimina eficient căldura și este, de asemenea, silențios
  • Posibilitatea de a instala PSU tip SFX sau ATX cu o lungime de până la 200mm, datorită monturilor inovatoare cu posibilitatea de adaptare
  • Panouri ușor de demontat - cel de sus este atașat magnetic, lateral - cu zăvoare
  • Dispune de filtre din nylon ușor de curățat pe partea superioară, laterale și pe baza carcasei pentru un flux de aer eficient
  • Port USB 3.1 Gen 2 Type-C cu suport de încărcare rapidă și viteze de până la 10 Gbps

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fractal Design FD-CA-ERA-ITX-BU de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fractal Design FD-CA-ERA-ITX-BU sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.