Forpus Notite adezive75x75mm 80 file verde

1.99 lei
(1 magazin)
Notite adezive din hartie, in culori puternice, ideale pentru notarea a diverse mesaje scurte sau informatii importante. Notitele adezive sunt dispuse in bloc de 80 file de culoare verde, avand urmatoarele dimensiuni: 75x75 mm. Notitele autoadezive adera la orice tip de suprafata si nu lasa urme dupa indepartare, rezistand la lipiri si dezlipiri succesive. Ambalare: 12 bucati/set, 240 bucati/bax. ...

Descriere


Forpus Notite adezive75x75mm 80 file verde

Notite adezive din hartie, in culori puternice, ideale pentru notarea a diverse mesaje scurte sau informatii importante. Notitele adezive sunt dispuse in bloc de 80 file de culoare verde, avand urmatoarele dimensiuni: 75x75 mm. Notitele autoadezive adera la orice tip de suprafata si nu lasa urme dupa indepartare, rezistand la lipiri si dezlipiri succesive. Ambalare: 12 bucati/set, 240 bucati/bax.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Forpus Notite adezive75x75mm 80 file verde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Forpus Notite adezive75x75mm 80 file verde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.