Forpus Mapa de prezentare 22441 80 folii neagra

Mapa de prezentare, deosebit de utila datorita celor 80 folii transparente, utilizate pentru pastrarea si depozitarea materialelor de prezentare. Mapa este confectionata din plastic reciclat, avand o grosime de 0,8 mm. Coperta este prevazuta cu doua buzunare laterale, si cu suprafata pentru etichetare pe cotor. Mapa este disponibila in format A4, pe varianta de culoare neagra. Ambalare: 12 mape/cutie. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Forpus Mapa de prezentare 22441 80 folii neagra

Mapa de prezentare, deosebit de utila datorita celor 80 folii transparente, utilizate pentru pastrarea si depozitarea materialelor de prezentare. Mapa este confectionata din plastic reciclat, avand o grosime de 0,8 mm. Coperta este prevazuta cu doua buzunare laterale, si cu suprafata pentru etichetare pe cotor. Mapa este disponibila in format A4, pe varianta de culoare neagra. Ambalare: 12 mape/cutie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Forpus Mapa de prezentare 22441 80 folii neagra de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Forpus Mapa de prezentare 22441 80 folii neagra sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.