Forpus Folie de protectie L eco 21106, 115 microni, verde

Forpus Folie de protectie L eco 21106, 115 microni, verde
0.54 lei
(1 magazin)
Folie de protectie verde, cu deschidere in L. Folia asigura un plus de protectie pentru documente pe durata depozitarii sau a transportului acestora. Folia este prevazuta cu deschidere in partea de sus si pe lateral. Deschiderea suplimentara pe lateral permite verficarea usoara a documentelor. Folia este realizata din plastic de culoare verde, cu o grosime de 115 microni. Ambalare: 100 folii/set. ...

Descriere - Forpus Folie de protectie L eco 21106, 115 microni, verde


Folie de protectie verde, cu deschidere in L. Folia asigura un plus de protectie pentru documente pe durata depozitarii sau a transportului acestora. Folia este prevazuta cu deschidere in partea de sus si pe lateral. Deschiderea suplimentara pe lateral permite verficarea usoara a documentelor. Folia este realizata din plastic de culoare verde, cu o grosime de 115 microni. Ambalare: 100 folii/set.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Forpus Folie de protectie L eco 21106, 115 microni, verde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Forpus Folie de protectie L eco 21106, 115 microni, verde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.