Forpus Dosar sina plastic fara perforatii 21345 galben

0,88 lei (1 magazin)
Dosar cu sina fara perforatii, disponibil in formatul universal A4. Dosarul dispune de un buzunar pentru etichete pe cotor. Dosarul este confectionat din polipropilena, avand coperta din fata transparenta, iar coperta din spate de culoare mata, cu suprafata tip coaja de portocala. Dosarul este disponibil pe varianta de culoare: galben. Ambalare: 25 bucati/set. ...

Descriere


Forpus Dosar sina plastic fara perforatii 21345 galben

Dosar cu sina fara perforatii, disponibil in formatul universal A4. Dosarul dispune de un buzunar pentru etichete pe cotor. Dosarul este confectionat din polipropilena, avand coperta din fata transparenta, iar coperta din spate de culoare mata, cu suprafata tip coaja de portocala. Dosarul este disponibil pe varianta de culoare: galben. Ambalare: 25 bucati/set.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Forpus Dosar sina plastic fara perforatii 21345 galben de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Forpus Dosar sina plastic fara perforatii 21345 galben sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.