Forpus Caiet mecanic 2 inele 20 mm 20334 rosu

10,40 lei (1 magazin)
Caiet mecanic in format universal A4, cu 2 inele, solutia perfecta pentru depozitarea si transportul documentelor. Caietul mecanic este fabricat din plastic reciclat, flexibil, dar deosebit de rezistent. Caietul mecanic este prevazut cu 3 buzunare: un buzunar transparent amplasat pe exteriorul copertii, un buzunar transparent pentru etichete amplasat pe cotor si un buzunar transparent amplasat pe interiorul copertii. Caietul mecanic este dotat cu un mecanism cu inele metalice in forma ...

Descriere


Forpus Caiet mecanic 2 inele 20 mm 20334 rosu

Caiet mecanic in format universal A4, cu 2 inele, solutia perfecta pentru depozitarea si transportul documentelor. Caietul mecanic este fabricat din plastic reciclat, flexibil, dar deosebit de rezistent. Caietul mecanic este prevazut cu 3 buzunare: un buzunar transparent amplasat pe exteriorul copertii, un buzunar transparent pentru etichete amplasat pe cotor si un buzunar transparent amplasat pe interiorul copertii. Caietul mecanic este dotat cu un mecanism cu inele metalice in forma de O, cu diametru de 16 mm. Latimea cotorului este de 20 mm. Caietul mecanic este disponibil in varianta de culoare rosie. Ambalare: 24 bucati/cutie. Unitate de vanzare: bucata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Forpus Caiet mecanic 2 inele 20 mm 20334 rosu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Forpus Caiet mecanic 2 inele 20 mm 20334 rosu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.