Forever Set adaptor nano-SIM micro-SIM cu cheita inclusa

5.50 lei
(1 magazin)
Set adaptor nano-SIM micro-SIM cu cheita inclusa, Forever Kit adaptor universal pentru orice model de cartela SIM. Sunt incluse 4 accesorii respectiv 1 cheita, 2 carduri nanoSIM si 1 card microSIM. Caracteristici: - adaptor universal pentru cartele SIM; - 3 dimensiuni diferite: 1 x microSIM si 2 x nanoSIM; - permite plasarea cardului microSIM si nanoSIM in slot SIM; - puteti insera cardul nanoSM in dispozitive cu slot microSIM; - este inclusa si o cheita; - confectionate din material ...

Descriere


Forever Set adaptor nano-SIM micro-SIM cu cheita inclusa

Set adaptor nano-SIM micro-SIM cu cheita inclusa, Forever

Kit adaptor universal pentru orice model de cartela SIM. Sunt incluse 4 accesorii respectiv 1 cheita, 2 carduri nanoSIM si 1 card microSIM.Caracteristici:


- adaptor universal pentru cartele SIM;


- 3 dimensiuni diferite: 1 x microSIM si 2 x nanoSIM;


- permite plasarea cardului microSIM si nanoSIM in slot SIM;


- puteti insera cardul nanoSM in dispozitive cu slot microSIM;


- este inclusa si o cheita;


- confectionate din materiale rezistente;


- culoare alb.

Culoare: Alb Tip accesoriu: Adaptor cartela micro-SIM

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Forever Set adaptor nano-SIM micro-SIM cu cheita inclusa de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Forever Set adaptor nano-SIM micro-SIM cu cheita inclusa sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.