Forever Camera auto DVR VR-500 Negru

269.00 lei
(1 magazin)
Conceputa sa inregistreze drumul, camera video Forever VR-500 este esentiala pentru oricesofer. Datorita tehnologiei moderne iti permite sa inregistrezi videoclipuri larezolutie 2560X1080 px (Super High Definition). Vei inregistra cele maiimportante momente din calatorie si in acelasi timp vei avea grija de sigurantata pe drum. Folosind iesirea HDMI, toate inregistrarile pot fi trasferatedirect catre un calculator sau televizor. Camera este de asemenea echipata cusenzor G, chipset-ul A ...

Descriere


Forever Camera auto DVR VR-500 Negru

Conceputa sa inregistreze drumul, camera video Forever VR-500 este esentiala pentru oricesofer. Datorita tehnologiei moderne iti permite sa inregistrezi videoclipuri larezolutie 2560X1080 px (Super High Definition). Vei inregistra cele maiimportante momente din calatorie si in acelasi timp vei avea grija de sigurantata pe drum. Folosind iesirea HDMI, toate inregistrarile pot fi trasferatedirect catre un calculator sau televizor. Camera este de asemenea echipata cusenzor G, chipset-ul Ambarella 7 si senzori de detectare a miscarii. In plus,produsul are un asistent de sofer care recunoaste schimbarea brusca de banda siobstacolele de pe ruta si te informeaza atunci cand depastesti limita de viteza.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Forever Camera auto DVR VR-500 Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Forever Camera auto DVR VR-500 Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.