Forcell Luna Book Huawei P20 Lite Red

Forcell Luna este o husa eleganta cu margini metalice pentru o protectie sporita. Textura atragatoare si materialul placut la atingere creeaza o husa eleganta care pune accent pe design-ul modern al telefonului Huawei P20 Lite.Materialul din piele moale din interior protejeaza telefonul Huawei P20 Lite de zgarieturi si deteriorari. Combinarea materialelor metalice si originale creeaza o compozitie unica si moderna.Husa Forcell Luna are un buzunar mic pentru depozitarea actelor sau banc ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Forcell Luna Book Huawei P20 Lite Red

Forcell Luna este o husa eleganta cu margini metalice pentru o protectie sporita. Textura atragatoare si materialul placut la atingere creeaza o husa eleganta care pune accent pe design-ul modern al telefonului Huawei P20 Lite.Materialul din piele moale din interior protejeaza telefonul Huawei P20 Lite de zgarieturi si deteriorari. Combinarea materialelor metalice si originale creeaza o compozitie unica si moderna.Husa Forcell Luna are un buzunar mic pentru depozitarea actelor sau bancnotelor. Cu ajutorul acestei huse puteti viziona foarte usor un film datorita functiei de stand.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Forcell Luna Book Huawei P20 Lite Red de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Forcell Luna Book Huawei P20 Lite Red sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.