Forcell Elegance Book Samsung Galaxy S9 Plus Blue

Husa Forcell Elegance reprezinta o combinatie de stil si functionalitate. Husa se remarca prin finisarea precisa a materialelor si confortul in utilizare.Inchiderea cu magnet incorporat impiedica alunecarea telefonului dumneavoastra. Materialul delicat din interior protejeaza dispozitivul impotriva zgarieturilor.Husa are decupaje speciale pentru fiecare port al telefonului. Forcell Elegance are un buzunar pentru depozitarea actelor sau bancnotelor. Cu ajutorul acestei huse puteti vizi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Forcell Elegance Book Samsung Galaxy S9 Plus Blue

Husa Forcell Elegance reprezinta o combinatie de stil si functionalitate. Husa se remarca prin finisarea precisa a materialelor si confortul in utilizare.Inchiderea cu magnet incorporat impiedica alunecarea telefonului dumneavoastra. Materialul delicat din interior protejeaza dispozitivul impotriva zgarieturilor.Husa are decupaje speciale pentru fiecare port al telefonului. Forcell Elegance are un buzunar pentru depozitarea actelor sau bancnotelor. Cu ajutorul acestei huse puteti viziona foarte usor un film datorita functiei de stand.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Forcell Elegance Book Samsung Galaxy S9 Plus Blue de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Forcell Elegance Book Samsung Galaxy S9 Plus Blue sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.