Forcell Carcasa Marble Samsung Galaxy A70 (2019) Palm Leaves

Carcasa moderna pentru telefon Samsung Galaxy A70 (2019), cu un design unic si atragator. Carcasa Forcell Marble ofera o protectie suplimentara marginilor impotriva loviturilor. Forcell Marble isi propune sa va protejeze telefonul de eventualele lovituri si posibilele zgarieturi.Aceasta a fost construita din material epoxidic devenind o carcasa de lunga durata si rezistenta la deteriorari. Forcell Marble inseamna clasa si stil intr-o editie moderna.Carcasa se potriveste perfect cu tele ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Forcell Carcasa Marble Samsung Galaxy A70 (2019) Palm Leaves

Carcasa moderna pentru telefon Samsung Galaxy A70 (2019), cu un design unic si atragator. Carcasa Forcell Marble ofera o protectie suplimentara marginilor impotriva loviturilor. Forcell Marble isi propune sa va protejeze telefonul de eventualele lovituri si posibilele zgarieturi.Aceasta a fost construita din material epoxidic devenind o carcasa de lunga durata si rezistenta la deteriorari. Forcell Marble inseamna clasa si stil intr-o editie moderna.Carcasa se potriveste perfect cu telefonul si nu ingroasa telefonul, facandu-l sa para subtire.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Forcell Carcasa Marble Samsung Galaxy A70 (2019) Palm Leaves de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Forcell Carcasa Marble Samsung Galaxy A70 (2019) Palm Leaves sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.