Focus Home Interactive A Plague Tale Innocence PS5

Urmăriți povestea sumbră a tânărului Amiciu și a fratelui său mai mic, Hugo, într-o călătorie plină de inimă prin cele mai întunecate ore ale istoriei. Vânate de soldații Inchiziției și înconjurați de roiuri de șobolani de neoprit, Amicia și Hugo vor cunoaște și se vor încrede reciproc. În timp ce se luptă să supraviețuiască împotriva cotelor copleșitoare, ei se vor lupta pentru a găsi un scop î ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Focus Home Interactive A Plague Tale Innocence PS5

Urmăriți povestea sumbră a tânărului Amiciu și a fratelui său mai mic, Hugo, într-o călătorie plină de inimă prin cele mai întunecate ore ale istoriei.Vânate de soldații Inchiziției și înconjurați de roiuri de șobolani de neoprit, Amicia și Hugo vor cunoaște și se vor încrede reciproc.În timp ce se luptă să supraviețuiască împotriva cotelor copleșitoare, ei se vor lupta pentru a găsi un scop în această lume brutală și neiertătoare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Focus Home Interactive A Plague Tale Innocence PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Focus Home Interactive A Plague Tale Innocence PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.