Focal Sib Evo 2.0

de la 1 499.00 lei (2 magazine)
Intra în universul Focal Sib Evo, evoluția gamei iconice Sib & Co! Aceste difuzoare mici se vor integra pretutindeni datorita designului lor atemporal si futurist. Lasă-te uimit de calitatea și puterea sunetului lor, în ciuda dimensiunilor lor mici! Focal Sib Evo oferă o putere acustică semnificativă. Deci, volumul poate fi tare, fără ca acesta să fie reținut de mărimea amplificatorului. Acesta va adăuga o nouă dimensiune audio pentru muzica dvs. de ambianță, pentru s ...

Descriere


Focal Sib Evo 2.0

Intra în universul Focal Sib Evo, evoluția gamei iconice Sib & Co! Aceste difuzoare mici se vor integra pretutindeni datorita designului lor atemporal si futurist. Lasă-te uimit de calitatea și puterea sunetului lor, în ciuda dimensiunilor lor mici! Focal Sib Evo oferă o putere acustică semnificativă. Deci, volumul poate fi tare, fără ca acesta să fie reținut de mărimea amplificatorului. Acesta va adăuga o nouă dimensiune audio pentru muzica dvs. de ambianță, pentru sistemul multiroom sau pentru configurarea Home Cinema. Boxele Focal Sib Evo 2.0 va reda perfect muzica, precum și dialogul și intensitatea completă a acțiunii sau a emoției. Toate elementele cheie ale filmului sunt transmise cu o claritate extremă și o precizie perfectă, ceea ce vă oferă impresia de a fi chiar în centrul acțiunii. Aceeste boxe vor revoluționa cu adevărat Home Cinema! Combinat cu subwoofer-ul Cub Evo într-un pachet de 5.1, poate fi instalat și cu ajutorul lui Sib Evo Dolby Atmos®, oferind un sistem Home Cinema cu o dimensiune complet nouă. O revoluție pentru filmele tale! Poate fi instalat pe mobilier, montat pe suport sau fixat pe perete folosind un sistem de montare. Acest pachet 2.0 este compus din două difuzoare Sib Evo.

Type of loudspeaker Two-way compact bass-reflex loudspeaker
Speakers 5" (13cm) Polyflex woofer
3/4" (19mm) soft dome tweeter
Frequençy response (+/-3dB) 70Hz to 25kHz
Low frequençy point (-6dB) 66Hz
Sensibility (2.83V/1m) 90dB
Nominal Impedance 6 Ohms
Crossover Frequency 3.5kHz
Recommended Amplifier Power 25 - 200W
Dimensions (HxWxD) 915/16"x63/8"x63/8" (252x162x162mm)
Weight (unit) 4lbs (1.8kg)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Focal Sib Evo 2.0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Focal Sib Evo 2.0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.