Florame Difuzor Provencal, 1buc + Ulei esential de scortisoara si portocala, bio, 10ml

Descriere - Ca sa va bucurati oricand de Craciun, nu doar in luna decembrie! - Pachetul contine un difuzor Provensal si o sticluta de uleiuri esentiale de scortisoara si portocale, pentru a imprastia o aroma de poveste, care aminteste de sarbatorile de iarna. - Acest mic difuzor natural si ecologic poate fi plasat oriunde si este foarte util pentru parfumarea spatiilor mici, cum ar fi masina, biroul, sifonierul. - Uleiul esential urca prin capilaritati in bila de lemn si se difuzeaz ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Florame Difuzor Provencal, 1buc + Ulei esential de scortisoara si portocala, bio, 10ml

Descriere - Ca sa va bucurati oricand de Craciun, nu doar in luna decembrie!
- Pachetul contine un difuzor Provensal si o sticluta de uleiuri esentiale de scortisoara si portocale, pentru a imprastia o aroma de poveste, care aminteste de sarbatorile de iarna.
- Acest mic difuzor natural si ecologic poate fi plasat oriunde si este foarte util pentru parfumarea spatiilor mici, cum ar fi masina, biroul, sifonierul.
- Uleiul esential urca prin capilaritati in bila de lemn si se difuzeaza in aer.
- Arome dulci si picante vor inmiresma incaperea.
Proprietati - Uleiul esential de portocala este relaxant si calmant.
- Contine ulei de scortisoara, care este antiseptic, antiviral, cu parfum cald si dulce.
- Combinatia de uleiuri esentiale fructate si usor picante va vor inveseli spiritul si va vor relaxa corpul.
- Difuzorul de lemn are un aspect rustic, care ne aminteste de padure si de natura.
- Durata de viata a difuzorului este de aproximativ 3 saptamani.
Continut - Un pachet contine un difuzor de arome provensal si o sticluta cu 10 ml de uleiuri esentiale de scortisoara si portocale, produs certificat ecologic Ecocert.
- Ingrediente sticluta uleiuri esentiale: Citrus aurantium dulcis*, Cinnamomum zeylanicum*, Limonene, Linalool, Citral, Eugenol, Cinnamyl alcohol, Isoeugenol, Cinnamal, Coumarin, Benzyl benzoate. *agricultura ecologica.
- Produs cosmetic bio ce nu contine parabeni, fenoxietanol, silicon, OMG-uri, coloranti sau parfumuri de sinteza.
Utilizare - Scoateti capacul sticlutei cu ulei esential, infigeti tija de lemn in sticluta prin gaura picuratorului din ce in ce mai mult, odata cu consumarea uleiului esential.
- Introduceti sticluta in suportul de lemn pe care-l asezati-l in spatiul dorit (de preferat un spatiu mic: masina, sifonier, birou).
- Pentru a optimiza difuzarea uleiurilor esentiale, va recomandam sa inlocuiti tija de lemn la fiecare sticluta noua de ulei esential pe care o folositi.
- A nu se lasa la indemana copiilor.
- Evitati contactul cu ochii.
- Nu ingerati, iar in caz de ingestie, consultati imediat medicul si aratati-i ambalajul sau eticheta produsului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Florame Difuzor Provencal, 1buc + Ulei esential de scortisoara si portocala, bio, 10ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Florame Difuzor Provencal, 1buc + Ulei esential de scortisoara si portocala, bio, 10ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.