Florame Crema calmanta antiage piele atopica, sensibila 50 ml

Descriere - Crema anti-age calmanta pentru piele atopica si sensibila are o textura de gel crema si ajuta la combaterea semnelor varstei. - Este ingrijirea ideala pentru pielea-sensibila si matura. - Imbogatita cu ulei vegetal bio de migdale dulci si argan, cat si cu extract de lavanda, actioneaza asupra liniilor fine si ridurilor oferind in acelasi timp hidratare si confort. - Formula ce contine activi extrasi dintr-o alga recunoscuta pentru ca favorizeaza sinteza colagenului, per ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Florame Crema calmanta antiage piele atopica, sensibila 50 ml

Descriere - Crema anti-age calmanta pentru piele atopica si sensibila are o textura de gel crema si ajuta la combaterea semnelor varstei.
- Este ingrijirea ideala pentru pielea-sensibila si matura.
- Imbogatita cu ulei vegetal bio de migdale dulci si argan, cat si cu extract de lavanda, actioneaza asupra liniilor fine si ridurilor oferind in acelasi timp hidratare si confort.
- Formula ce contine activi extrasi dintr-o alga recunoscuta pentru ca favorizeaza sinteza colagenului, permitand redefinirea trasaturilor fetei.
Proprietati - Pielea devine mai-putin sensibila, mai fina si luminoasa.
- Nu contine parfum.
- Pielea ramane hidratata, mai putin uscata cu 82%.
- Tenul este mai lumins si mai stralucitor cu 86%.
- Calmeaza pentru mult timp senzatia de discomfort cu 82%.
Continut - Un recipient contine 50 ml de Crema calmanta anti-age (pentru piele atopica, sensibila) Florame, produs certificat ecologic.
- Cosmetica Ecologica si Biologica certificata de catre Ecocert Greenlife dupa modelul Ecocert disponibil pe http://cosmetiques.ecocert.com.
- Test care dovedeste eficacitatea a fost realizat pe 22 de voluntari cu piele sensibila cu tendinta atopica, timp de 21 de zile.
Utilizare - Aplicati generos crema dimineata si seara prin masaj lejer pe fata si pe gat, pe pielea perfect demachiata si curatata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Florame Crema calmanta antiage piele atopica, sensibila 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Florame Crema calmanta antiage piele atopica, sensibila 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.