Flexi Comfort M - 5 m lesă tip șnur verde

Principalele caracteristici a lesei Flexi Comfort:  - comoditate mai mare la folosirea și plasarea frânei- se pot adăuga accesorii folositoare la carcasa lesei, cum ar fi: lampă LED, suport pentru sacii de recompense / fecale- accesoriile nu sunt atârnate de lesă, ci au locul lor bine stabilit, nu deranjează stăpânul și oferă o apariție elegantă- mărimea mânerului se poate regla- carabinieră placată cu crom- greutatea produsului: 230 g Mărime:  - 5 m (max. 20 kg) ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Flexi Comfort M - 5 m lesă tip șnur verde

Principalele caracteristici a lesei Flexi Comfort:  - comoditate mai mare la folosirea și plasarea frânei- se pot adăuga accesorii folositoare la carcasa lesei, cum ar fi: lampă LED, suport pentru sacii de recompense / fecale- accesoriile nu sunt atârnate de lesă, ci au locul lor bine stabilit, nu deranjează stăpânul și oferă o apariție elegantă- mărimea mânerului se poate regla- carabinieră placată cu crom- greutatea produsului: 230 g Mărime:  - 5 m (max. 20 kg)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Flexi Comfort M - 5 m lesă tip șnur verde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Flexi Comfort M - 5 m lesă tip șnur verde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.