FLEX ORE 3-150 EC

1 625.00 lei
(1 magazin)
Slefuitor orbital de la Flex are un motor fara perii, ceea ce prelungeste viata acestuia. Datorita controlului electric al vitezei, este compatibil cu toate tipurile de suprafete.Cu Ore 3-150 EC,procesul de lucru v-a fi unul curat, datorita extractorului de praf pe care slefuitorul il are integrat. Design ergonomic , cu maner cauciucat pentru o aderenta buna. Este echipata cu disc de frana, pentru a nu ramane urme de slefuire nedorite si pentru a nu mai fi nevoie de finish.It has speed ...

Descriere


FLEX ORE 3-150 EC

Slefuitor orbital de la Flex are un motor fara perii, ceea ce prelungeste viata acestuia. Datorita controlului electric al vitezei, este compatibil cu toate tipurile de suprafete.Cu Ore 3-150 EC,procesul de lucru v-a fi unul curat, datorita extractorului de praf pe care slefuitorul il are integrat. Design ergonomic , cu maner cauciucat pentru o aderenta buna. Este echipata cu disc de frana, pentru a nu ramane urme de slefuire nedorite si pentru a nu mai fi nevoie de finish.It has speed compatible with all surfaces due to speed control.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul FLEX ORE 3-150 EC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru FLEX ORE 3-150 EC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.