Flamingo Ham Step & Go B-Safe 55/80 cm

Caracteristici: - Ham reglabil pentru câini, realizat din material vizibil, astfel încât animalul dvs. de companie să fie în siguranță chiar și în condiții de lumină nefavorabilă. - Hamul vă ajută să vă mențineți animalul sub control și direcția în timpul plimbărilor. - Distribuie greutatea animalului pe piept, evitând astfel posibile leziuni la nivelul gâtului. - Material: nailon. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Flamingo Ham Step & Go B-Safe 55/80 cm

Caracteristici: - Ham reglabil pentru câini, realizat din material vizibil, astfel încât animalul dvs. de companie să fie în siguranță chiar și în condiții de lumină nefavorabilă. - Hamul vă ajută să vă mențineți animalul sub control și direcția în timpul plimbărilor. - Distribuie greutatea animalului pe piept, evitând astfel posibile leziuni la nivelul gâtului. - Material: nailon.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Flamingo Ham Step & Go B-Safe 55/80 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Flamingo Ham Step & Go B-Safe 55/80 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.