FIV Distribuitor/colector 1''-5 cai FIV

609.99 lei (1 magazin)
In sistemele de incalzire prin pardoseala pentru asigurarea unui confort sporit si functionare corespunzatoare este important de a se cunoaste si de a se regla precis debitul agentului termic in fiecare circuit in parte. Pentru asigurarea debitului calculat si "de durata" pe fiecare circuit al sistemului de incalzire prin pardoseala, se ofera ansamblul distribuitor-colector cu debitmetre.In sistemele de incalzire prin pardoseala pentru asigurarea unui confort sporit si functionare cor ...

Descriere


FIV Distribuitor/colector 1''-5 cai FIV

In sistemele de incalzire prin pardoseala pentru asigurarea unui confort sporit si functionare corespunzatoare este important de a se cunoaste si de a se regla precis debitul agentului termic in fiecare circuit in parte. Pentru asigurarea debitului calculat si "de durata" pe fiecare circuit al sistemului de incalzire prin pardoseala, se ofera ansamblul distribuitor-colector cu debitmetre.In sistemele de incalzire prin pardoseala pentru asigurarea unui confort sporit si functionare corespunzatoare este important de a se cunoaste si de a se regla precis debitul agentului termic in fiecare circuit in parte. Pentru asigurarea debitului calculat si "de durata" pe fiecare circuit al sistemului de incalzire prin pardoseala, se ofera ansamblul distribuitor-colector cu debitmetre.

- cu debitmetre de 0-4 l/min pe tur
- cu robinete termostatice pe retur
- vizor schimbabil fara golire si dereglare
- suport ajustabil
- racorduri 24 x 19

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul FIV Distribuitor/colector 1''-5 cai FIV de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru FIV Distribuitor/colector 1''-5 cai FIV sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.