Fiterman Silimarina 7000, 30 comprimate

de la 23.68 lei (2 magazine)
Efect intens detoxifiant. Protector hepatic. SILIMARINĂ 7000, comprimate se recomandă pentru protejarea celulelor hepatice faţă de efectul nociv al substanţelor toxice (substanţe medicamentoase, alcool, aditivi alimentari, fum de ţigară) precum și pentru funcţionarea normală a ficatului. Ficatul este unul dintre organele vitale ale corpului. Ficatul îndeplinește zilnic peste 500 de funcţii, începând de la prelucrarea nutrienţilor din alimente până la neutralizarea ...

Descriere


Fiterman Silimarina 7000, 30 comprimate

Efect intens detoxifiant. Protector hepatic. SILIMARINĂ 7000, comprimate se recomandă pentru protejarea celulelor hepatice faţă de efectul nociv al substanţelor toxice (substanţe medicamentoase, alcool, aditivi alimentari, fum de ţigară) precum și pentru funcţionarea normală a ficatului.


Ficatul este unul dintre organele vitale ale corpului. Ficatul îndeplinește zilnic peste 500 de funcţii, începând de la prelucrarea nutrienţilor din alimente până la neutralizarea și eliminarea substanţelor toxice din organism

Recomandare

SILIMARINĂ 7000, comprimate se recomandă pentru protejarea celulelor hepatice faţă de efectul nociv al substanţelor toxice (substanţe medicamentoase, alcool, aditivi alimentari, fum de ţigară) precum și pentru funcţionarea normală a ficatului.

Avantaje

SILIMARIN 7000, comprimate conţine 150 mg extract standardizat din seminţe de armurariu 50:1 care corespunde la minim 7000 mg seminţe de armurariu.

Armurariul (Silybum marianum) este o plantă recunoscută de secole pentru proprietăţile benefice, care se datorează complexului de bioflavonoide, cunoscut sub numele de silimarină.
Silimarina:

  • susţine sănătatea ficatului;
  • contribuie la procesul fiziologic de detoxifiere al ficatului;
  • crește capacitatea celulelor ficatului de a rezista împotriva acţiunii toxinelor;
  • contribuie la regenerarea celulelor hepatice

Compozitie

agent de încărcare (celuloză microcristalină), extract uscat din seminţe de armurariu (Silybum marianum), amidon de porumb și amidon pregelatinizat, hidroxipropilceluloză, carboximetilceluloză de sodiu reticulată, agenţi antiaglomeranţi (talc, stearat de magneziu).

Fiecare comprimat conţine 150 mg extract uscat din seminţe de armurariu (Silybum marianum) standardizat în silimarină 80%

Mod de administrare

2–3 comprimate pe zi. Se recomandă utilizarea în cure de minim 4 săptămâni.


Cod producator: Fiterman

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fiterman Silimarina 7000, 30 comprimate de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fiterman Silimarina 7000, 30 comprimate sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.