Fiterman Allemed plasturi 24buc

COMPOZITIE Extract de frunze de vta-de-vie (Vitis vinifera), l-mentol, ulei de eucalipt, ulei de portocale, ulei de lavanda. INDICATII Amelioreaza durerea si imbunatateste circulatia la nivelul picioarelor, fiind astfel recomandat persoanelor care manifesta simptomul “picioare grele”. Este indicat dupa efort fizic intens, dupa purtarea pantofilor cu toc inalt sau de catre persoane care stau mult timp in picioare etc. DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE Desfaceti amba ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Fiterman Allemed plasturi 24buc

COMPOZITIE

Extract de frunze de vta-de-vie (Vitis vinifera), l-mentol, ulei de eucalipt, ulei de portocale, ulei de lavanda.

INDICATII

Amelioreaza durerea si imbunatateste circulatia la nivelul picioarelor, fiind astfel recomandat persoanelor care manifesta simptomul “picioare grele”. Este indicat dupa efort fizic intens, dupa purtarea pantofilor cu toc inalt sau de catre persoane care stau mult timp in picioare etc.

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE

Desfaceti ambalajul si scoateti 1 sau 2 plasturi. Îndepartati folia transparenta de pe plasture. Fixati plasturele pe gamba si/sau talpa si/sau glezna.

PRECAUTII DE UTILIZARE

Nu folosti acest plasture daca ati manifestat reactii alergice la orice tip de plasturi.

ATENTIONARI

Întrerupeti imediat utilizarea plasturelui ALLÉMED daca observati orice reactie secundara cutanata (iritatie, mancarime, roseata etc).

Contactati imediat medicul daca manifestati efecte adverse sau reactii alergice.


  • A se evita contactul direct cu razele solare.

  • A se pastra in spatii racoroase, uscate, la temperatura camerei.

  • A nu se lasa la indemana copiilor.


Dupa prima deschidere a plicului, inchideti ambalajul cu ajutorul sistemului de resigilare pentru a preveni uscarea plasturelui nefolosit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fiterman Allemed plasturi 24buc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fiterman Allemed plasturi 24buc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.