Fischer SCHIURI DE TURA TOUR X-PRESSION

Fischer SCHIURI DE TURA TOUR X-PRESSION
1,299.90 lei
(1 magazin)
Un model de schiuri de tura cu o geometrie deosebita ce asigura manevrabilitate maxima si confort deplin in timpul schiatului. Proiectat pentru: schi de tura. Poate fi folosit si pentru: schi alpin, schi backcountry. stabilitate si rezistenta crescute datorita constructiei Sandwich Sidewall. interior din lemn. beneficiaza de tehnologiile Tube Tech si Tour Rocker. Material: miezul schiului - Lemn usor. Greutate pereche: 1330g (170cm). Dimensiuni: 170cm (113-75-100) ...

Descriere - Fischer SCHIURI DE TURA TOUR X-PRESSION


Un model de schiuri de tura cu o geometrie deosebita ce asigura manevrabilitate maxima si confort deplin in timpul schiatului. Proiectat pentru: schi de tura. Poate fi folosit si pentru: schi alpin, schi backcountry. stabilitate si rezistenta crescute datorita constructiei Sandwich Sidewall. interior din lemn. beneficiaza de tehnologiile Tube Tech si Tour Rocker. Material: miezul schiului - Lemn usor. Greutate pereche: 1330g (170cm). Dimensiuni: 170cm (113-75-100). Raza de intoarcere: 18m/170cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fischer SCHIURI DE TURA TOUR X-PRESSION de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fischer SCHIURI DE TURA TOUR X-PRESSION sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.