Finlux 42-FFF-5010

  Produs prietenos cu mediul. Consum de energie la nivelul clasa E Conform , clasa energetică E include în principal produse din clasa actuală A++ și produse individuale din clasa învecinată A+. În noul sistem, produsele din această clasă vor fi la niveluri optime de consum de energie și performanță. Produsele din acest grup vor satisface așteptările utilizatorilor pretențioși care caută echipamente care nu le vor crește semnifi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Finlux 42-FFF-5010

 
Produs prietenos cu mediul. Consum de energie la nivelul clasa E

Conform , clasa energetică E include în principal produse din clasa actuală A++ și produse individuale din clasa învecinată A+. În noul sistem, produsele din această clasă vor fi la niveluri optime de consum de energie și performanță. Produsele din acest grup vor satisface așteptările utilizatorilor pretențioși care caută echipamente care nu le vor crește semnificativ facturile la electricitate. Mai multe detalii despre noul sistem de clasă energetică găsiți la linkurile 1 - etichete noi, 2 - categorii de produse, 3 - modificări aduse de noile etichete.

 
 
Vedeți mai multe cu rezoluția Full HD

Pentru a vedea mai multe și a experimenta o experiență grozavă în timp ce vizionați filmele și serialele preferate, alegeți televizorul Full HD. Rezoluția Full HD este de 1920 x 1080 pixeli - exact așa cum este oferită de producțiile standard BluRay, precum și de o mare parte a materialelor de film pentru serviciile VOD. Lasa-te fermecat de detaliul ridicat al imaginii, reproducerea fidela a culorilor si detaliilor, care va fi asigurata de un televizor cu ecran Full HD.

 
 
Imagine perfectă pentru cei mai pretențioși - HDR 10

Tehnologia HDR 10 definește un standard de imagine cu un spectru larg de luminozitate. Gama de culori este comparabilă cu cea înregistrată de ochiul uman zilnic. Datorită acestui fapt, utilizatorii pot conta pe calitatea excelentă a conținutului vizual atât atunci când vizionează filme sau evenimente sportive, cât și când se joacă pe consolă. Este o propunere excelentă pentru cei mai pretențioși clienți care apreciază în mod deosebit tehnologiile moderne.

 
Tehnologia HLG pentru a primi conținut HDR

Standardul HLG a fost folosit atât la bordul televizoarelor avansate, cât și a dispozitivelor puțin mai ieftine. Această tehnologie este responsabilă pentru recrearea imaginii HDR în loc să o transmită în flux sau să folosească un disc optic în acest scop. Prin urmare, utilizatorii pot conta pe recepția de conținut vizual cu un spectru larg de luminozitate. Un astfel de echipament va fi perfect pentru pasionații de cinema pretențioși la cel mai înalt nivel.

 
Smart TV: o lume neexplorată așteaptă să fie descoperită

Descoperiți posibilitățile tehnologiei Smart TV care depășesc televiziunea tradițională. Închiriați și vizionați filme, videoclipuri și jocuri din magazinele de filme online. Urmărește programele tale preferate cu serviciul Catch-up TV și bucură-te de o gamă largă de aplicații de internet datorită serviciului Smart TV.

 
Funcția WiFi

Utilizați toate funcțiile Internet de pe televizor fără a fi nevoie de cabluri suplimentare. Acest model de televizor este echipat cu suport pentru comunicare prin rețea WiFi . Îl poți conecta la rețeaua wireless și îi poți folosi întregul potențial.

 
Primiți gratuit canale de bază datorită tunerului DVB - T2

Doriți să primiți TV digital terestră ? Datorită schimbării sistemului de difuzare a televiziunii terestre, acest model îndeplinește cele mai noi cerințe, având încorporat un tuner DVB-T2. Transmisia digitală de date multimedia este caracterizată prin calitate foarte înaltă și susceptibilitate scăzută la interferențe. Obțineți acces comod la posturile TV de bază și alegeți un televizor cu tuner DVB-T2.

 
Înregistrați emisiunile preferate pe o unitate externă

Nu rata emisiunile tale preferate și salvează cel mai bun conținut pentru o lungă perioadă de timp. Acest model de televizor este echipat cu un port USB și capacitatea de a înregistra pe USB. Asta înseamnă că poți conecta la el un stick USB extern sau un disc și să înregistrezi premierele anticipate, cele mai recente episoade din serialele tale preferate sau filmele și programele care sunt difuzate atunci când nu ai timp să le arăți.

 
Spune televizorului tău ce vrei să urmărești astăzi

Un televizor de înaltă clasă cu funcție de recunoaștere a vorbirii se va potrivi preferințelor clienților care caută mereu modele moderne. Operarea interfeței prin comenzi vocale va garanta un confort de utilizare peste medie. Proprietarii acestor echipamente avansate sunt de acord că tehnologia funcționează perfect. Alegeți o soluție dovedită care va fi apreciată de toți membrii gospodăriei.

 
TELEVIZOR LED

Alegeți dimensiunea și stilul televizorului perfect pentru casa dvs. Cu Finlux puteți găsi întotdeauna exact ceea ce doriți și aveți nevoie. Gama noastră extinsă, care este tentant de accesibilă, include televizoare cu imagini Full HD strălucitoare și televizoare inteligente, permițându-vă să vizionați mai mult divertisment online și la timp.

Sunet Dolby

Dolby Audio aduce un sunet bogat, clar și puternic în casa ta. Sunetul cristalin cu sistem de sunet surround ajută la eliminarea detaliilor dialogului cu efect de mediu. Chiar și difuzoarele mici oferă un sunet mai puternic, mai puternic, perfect pentru o varietate de conținut.

Conectivitate cu computerul

Televizorul poate fi folosit ca monitor de computer cu o intrare pentru PC. Având un ecran mai mare, cu difuzoare încorporate, vă va spori distracția.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Finlux 42-FFF-5010 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Finlux 42-FFF-5010 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.