FiiO UTWS3 MMCX

419.00 lei
(1 magazin)
Fiio - UTWS3 MMCX este un accesoriu ce transforma orice pereche de casti compatibile intr-o versiune wireless de inalta performanta.Este compatibil cu modelele FiiO F9 Balanced Edition, F9 PRO, FA1, FD5, FH3, FH5, FH7, FA7, FA9.Prin comparatie cu versiunea precedente UTWS1, noul UTWS3 ofera o crestere semnificativa de putere, intre 200% si 400% in functie de impedanta.De asemenea UTWS3 vin in pachet standard cu o carcasa care are si functia de incarcare, aceasta avand baterie generoasa ...

Descriere


FiiO UTWS3 MMCX

Fiio - UTWS3 MMCX este un accesoriu ce transforma orice pereche de casti compatibile intr-o versiune wireless de inalta performanta.
Este compatibil cu modelele FiiO F9 Balanced Edition, F9 PRO, FA1, FD5, FH3, FH5, FH7, FA7, FA9.

Prin comparatie cu versiunea precedente UTWS1, noul UTWS3 ofera o crestere semnificativa de putere, intre 200% si 400% in functie de impedanta.

De asemenea UTWS3 vin in pachet standard cu o carcasa care are si functia de incarcare, aceasta avand baterie generoasa de 800mHa si asigurand pana la 4-5 incarcari pentru ambele module.

Conectorii de tip MMCX asigura compatibilitatea si cu alte modele de casti ce utilizeaza acest tip de conectori.
Fiio - UTWS3 suporta Bluetooth 5.0 si codecurile aptX, AAC si SBC.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul FiiO UTWS3 MMCX de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru FiiO UTWS3 MMCX sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.