FiiO EM3K

de la 79.00 lei (2 magazine)
Fiio EM3K este un model conceput special pentru a oferi o calitate foarte buna a sunetului la un pret accesibil. Producatorul a pus accent in primul rand pe tehnologie si mai putin pe imagine, EM3K avand un design simplu si un pachet minimalist. Design-ul de tip deschis si driverii de dimensiuni generoase (14,8mm diametru) asigura un bass profund si o imagine stereo larga, EM3K oferind o experienta audio imbatabila pentru acest nivel de pret. EM3K sunt versiunea purista si spre deos ...

Descriere


FiiO EM3K

Fiio EM3K este un model conceput special pentru a oferi o calitate foarte buna a sunetului la un pret accesibil. Producatorul a pus accent in primul rand pe tehnologie si mai putin pe imagine, EM3K avand un design simplu si un pachet minimalist.
Design-ul de tip deschis si driverii de dimensiuni generoase (14,8mm diametru) asigura un bass profund si o imagine stereo larga, EM3K oferind o experienta audio imbatabila pentru acest nivel de pret.
EM3K sunt versiunea purista si spre deosebire de modelul EM3S nu sunt dotate cu microfon pe fir.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul FiiO EM3K de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru FiiO EM3K sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.