Festool - SELFCLEAN SC FIS-CT 48/5 - Saci aspirator, reziduuri uscate, CT 48, 5 bucati

de la 228.68 lei (2 magazine)
Sac de filtrare SELFCLEAN SC FIS-CT 48/5 pentru CT 48. Previne infundarea sacului de filtru deoarece materialul netesut flexibil colapseaza cand aspiratorul este oprit, permitand prafului fin sa fie scuturat. Utilizare optima a volumului sacului de filtrare si putere constanta mare de aspirare datorita sacului de filtrare SELFCLEAN. Sac de filtrare din material netesut de calitate ridicata. Curata automat depozitele de praf din sacul de filtrare ...

Descriere


Festool - SELFCLEAN SC FIS-CT 48/5 - Saci aspirator, reziduuri uscate, CT 48, 5 bucati

Sac de filtrare SELFCLEAN SC FIS-CT 48/5 pentru CT 48.
Previne infundarea sacului de filtru deoarece materialul netesut flexibil colapseaza cand aspiratorul este oprit, permitand prafului fin sa fie scuturat.
Utilizare optima a volumului sacului de filtrare si putere constanta mare de aspirare datorita sacului de filtrare SELFCLEAN.
Sac de filtrare din material netesut de calitate ridicata.
Curata automat depozitele de praf din sacul de filtrare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Festool - SELFCLEAN SC FIS-CT 48/5 - Saci aspirator, reziduuri uscate, CT 48, 5 bucati de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Festool - SELFCLEAN SC FIS-CT 48/5 - Saci aspirator, reziduuri uscate, CT 48, 5 bucati sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.