Ferroli Pachet centrala termica pe lemne si peleti FSB 3 35+Arzator peleti SUN P7 N+Rezervor peleti 195 Litri

9 252.00 lei
(1 magazin)
FSB 3 sunt cazane din otel pentru combustibil solid (lemn, carbune, brichete din lemn, tocatura lemnoasa, orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere sau silvice) cu 3 drumuri de fum. Acestea pot functiona si pe peleti cu kit arzator peleti (randament 87%) Sunt proiectate respectand Normele Europene (EN 303/5) pentru o functionarea de lunga durata si pentru a asigura un confort si mentenanta facila. Sunt realizate din tabla de otel de inalta calitate iar grosimea pe ...

Descriere


Ferroli Pachet centrala termica pe lemne si peleti FSB 3 35+Arzator peleti SUN P7 N+Rezervor peleti 195 Litri

FSB 3 sunt cazane din otel pentru combustibil solid (lemn, carbune, brichete din lemn, tocatura lemnoasa, orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere sau silvice) cu 3 drumuri de fum. Acestea pot functiona si pe peleti cu kit arzator peleti (randament 87%) Sunt proiectate respectand Normele Europene (EN 303/5) pentru o functionarea de lunga durata si pentru a asigura un confort si mentenanta facila. Sunt realizate din tabla de otel de inalta calitate iar grosimea peretilor care intra in contact cu apa este de 5 mm. Usa superioara este prevazuta cu cu geam termorezistent cu o mica deschidere pentru aerul secundar Cazanele au fost testate la presiunea de 6 bar. Presiunea maxima de lucru este 3 bar. Pentru asigurarea unui confort sporit si a scaderii consumului de combustibil cazanele FSB 3 sunt recomandate a fi utilizate impreuna cu rezervoare de acumulare agent termic (puffer) iar functionarea sa fie controlata de catre o automatizare. SUN P7 N este un arzator de peleti a carui capacitate ridicata si design original il recomanda pentru marea majoritate a centralelor termice pe combustibil solid prezente pe piata. Atentia la detalii din timpul proiectarii si in productia industriala a permis crearea unui aparat bine echilibrat, cu randament ridicat, nivel scazut de emisii de CO si noxe si o ardere extrem de silentioasa. Compatibil cu cazanele din fonta SFL si cazanele din otel FSB (17,23,30 si 35) Arzatorul pe peleti SUN P7 N (putere termica min/max = 13/34 kW) este compatibil cu cazanele din fonta SFL 3, 4.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ferroli Pachet centrala termica pe lemne si peleti FSB 3 35+Arzator peleti SUN P7 N+Rezervor peleti 195 Litri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ferroli Pachet centrala termica pe lemne si peleti FSB 3 35+Arzator peleti SUN P7 N+Rezervor peleti 195 Litri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.