Ferroli Force 60 (WF)

FORCE W sunt centrale termice in condensare de mare putere, "numai incalzire", cu functionare pe gaz natural sau GPL, cu randamente foarte ridicate si emisii de noxe deosedit de reduse. La constructia lor s-a adoptat o tehnologie de avangarda cu nivel ridicat de fiabilitate si design modern si un panou de comanda digital performant ce poate comanda pompa de circulatie de incalzire, pompa de injectie (circuit cazan-butelie, daca exista) si pompa de boiler. OPȚIONAL - poate gestiona pri ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ferroli Force 60 (WF)

FORCE W sunt centrale termice in condensare de mare putere, "numai incalzire", cu functionare pe gaz natural sau GPL, cu randamente foarte ridicate si emisii de noxe deosedit de reduse. La constructia lor s-a adoptat o tehnologie de avangarda cu nivel ridicat de fiabilitate si design modern si un panou de comanda digital performant ce poate comanda pompa de circulatie de incalzire, pompa de injectie (circuit cazan-butelie, daca exista) si pompa de boiler. OPȚIONAL - poate gestiona prioritar prepararea apei calde menajere (a.c.m.) cu boiler extern, prin intermediul unui kit format din pompă de circulație și senzor de temperatură. Posibilitate de cascadare până la 6 centrale FĂRĂ regulator electronic extern, rezultand astfel o baterie compacta cu putere pana la 900 kW . Posibilitate de instalare in spatii exterioare partial protejate, pana la temperatura minima de -5ºC (fara a fi necesar kit suplimentar de protectie antiinghet).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ferroli Force 60 (WF) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ferroli Force 60 (WF) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.