Ferroli ECOTUBE NEW 25

6 694.00 lei
(1 magazin)
ECOTUBE NEW sunt panouri solare cu tuburi vidate heatpipe. Intotdeauna instalatiile solare sunt conectate la un sistem de producere a apei calde menajere (cazan, centrala termica, rezistenta electrica pe boiler, etc). Stratul selectiv de pe interiorul tuburilor vidate transforma energia solara in energie termica si transfera caldura tevilor heatpipe prin intermediul aripioarelor. Lichidul din tevile heatpipe se transforma in vapori care se ridica in condensator, caldura trece ...

Descriere


Ferroli ECOTUBE NEW 25

ECOTUBE NEW sunt panouri solare cu tuburi vidate heatpipe.

Intotdeauna instalatiile solare sunt conectate la un sistem de producere a apei calde menajere (cazan, centrala termica, rezistenta electrica pe boiler, etc).

Stratul selectiv de pe interiorul tuburilor vidate transforma energia solara in energie termica si transfera caldura tevilor heatpipe prin intermediul aripioarelor.

Lichidul din tevile heatpipe se transforma in vapori care se ridica in condensator, caldura trece prin schimbatorul de caldura si vaporii se transforma din nou in lichid, intorcandu-se la baza tevii heatpipe. Caldura ajunge la fluidul caloportor (antigel sau apa)prin teava de cupru.

Acest transfer de caldura catre fluidul caloportor creaza o circulatie continua in teava heatpipe cat timp colectorul este incalzit de soare.

Productie anuala de energie in conditii Wurzburg   > 675 kWh/mp

Putere termica in conditii Wurzburg = 1470 W / panou

AVANTAJE:

-nu exista pericolul de spargere pe timpul iernii (tuburile nu contin apa)

-structura compacta adaptabila usor locului de montaj

-functioneaza si in cazul in care unul sau mai multe tuburi s-au spart

-tuburile se inlocuiesc usor

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ferroli ECOTUBE NEW 25 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ferroli ECOTUBE NEW 25 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.