Ferroli ECOTOP VHM 2.7 - ECOUNIT 150-2C WB

4 980.00 lei
(1 magazin)
PACHET SOLAR FERROLI ECOTOP VHM 2.7 CU BOILER ECOUNIT 150 - 2C WB Pachetul solar este compus din panoul solar cu fata plana ECOTOP VHM 2.7 si boilerul cu acumulare cu 2 serpentine ECOUNIT 150 - 2C WB. Panoul solar ECOTOP VHM 2.7 este prevazut cu suprafata selectiva de absorbtie (varianta verticala) pentru sisteme cu circulatie fortata si cu rama din aluminiu, geam de protectie si fitinguri filetate rapide.    Panoul solar se livrea ...

Descriere


Ferroli ECOTOP VHM 2.7 - ECOUNIT 150-2C WB

PACHET SOLAR FERROLI ECOTOP VHM 2.7 CU BOILER ECOUNIT 150 - 2C WB Pachetul solar este compus din panoul solar cu fata plana ECOTOP VHM 2.7 si boilerul cu acumulare cu 2 serpentine ECOUNIT 150 - 2C WB. Panoul solar ECOTOP VHM 2.7 este prevazut cu suprafata selectiva de absorbtie (varianta verticala) pentru sisteme cu circulatie fortata si cu rama din aluminiu, geam de protectie si fitinguri filetate rapide.    Panoul solar se livreaza impreuna cu urmatoarele accesorii: ·         kit montaj suprafata plana ·         kit hidraulic cu racorduri filetate: dopuri, nipluri, robinet si aerisitor automat, garnituri rezistente la temperaturi inalte Boilerul ECOUNIT 150 - 2C WB este izolat la interior cu un strat de siliciu si cu poliuretan cu grosime de 50 mm pentru reducerea pierderilor de caldura. Acesta este prevazut cu un panou de acces unde se afla anodul de magneziu si serpentina de incalzire pentru intretinere si curatare usoara. Apa folosita la schimbul de caldura este izolata de apa menajera pentru o buna igiena.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ferroli ECOTOP VHM 2.7 - ECOUNIT 150-2C WB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ferroli ECOTOP VHM 2.7 - ECOUNIT 150-2C WB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.