Ferroli Ecoheat 15 tuburi si boiler 150 litri

Ferroli Ecoheat 15 tuburi si boiler 150 litri
3,383.00 lei
(1 magazin)
EcoHeat sunt panouri solare presurizate. Principiul de funcționare al încalzitorului solar presurizat, se bazează pe schimbul de energie dintre colector și apă din rezervor. Pe măsură ce tuburile vidate absorb energia solară, țeava heatpipe va transfera căldura către apa din rezervor. În acest fel apa rece este încălzită în mod constant. ...

Descriere - Ferroli Ecoheat 15 tuburi si boiler 150 litri


EcoHeat sunt panouri solare presurizate. Principiul de funcționare al încalzitorului solar presurizat, se bazează pe schimbul de energie dintre colector și apă din rezervor. Pe măsură ce tuburile vidate absorb energia solară, țeava heatpipe va transfera căldura către apa din rezervor. În acest fel apa rece este încălzită în mod constant.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ferroli Ecoheat 15 tuburi si boiler 150 litri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ferroli Ecoheat 15 tuburi si boiler 150 litri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.