Ferroli Bluehelix Alpha 24C

3 317.00 lei (1 magazin)
Centrala termica de perete cu condensare Ferroli Bluehelix Alpha 24C pentru Incalzire si preparare Apa calda instant. Ferroli BlueHelix Alpha C este o centrala termica cu schimbător de căldură din inox, cu prepararea apei calde menajere integrată, cu preamestec şi condensare, cu randament ridicat şi emisii reduse, care funcţionează cu gaz natural G20, gaz lichefiat G30-G31 sau cu aer propanat G230 şi este dotat cu sistem de control cu microprocesor. Centrala este prevăzuta cu ...

Descriere


Ferroli Bluehelix Alpha 24C

Centrala termica de perete cu condensare Ferroli Bluehelix Alpha 24C pentru Incalzire si preparare Apa calda instant. Ferroli BlueHelix Alpha C este o centrala termica cu schimbător de căldură din inox, cu prepararea apei calde menajere integrată, cu preamestec şi condensare, cu randament ridicat şi emisii reduse, care funcţionează cu gaz natural G20, gaz lichefiat G30-G31 sau cu aer propanat G230 şi este dotat cu sistem de control cu microprocesor. Centrala este prevăzuta cu cameră etanşă şi este adecvat pentru instalarea la interior sau la exterior într-un loc parţial protejat cf. EN15502, cu temperaturi până la -5°C. Caracteristici Bluehelix Alpha: Schimbător de căldură primar din inox AISI304 cu eficiență ridicată realizat dintr-o singură spiră, fără îmbinări sau suduri MC2 – Multi Combustion Control: sistem de combustie cu reglare autoadaptivă a vanei de gaz în funcție de variația presiunii combustibilului. MGR – Metan/GPL Ready – posibilitatea de schimbare a tipului de combustibil prin simpla modificarea a parametrului de lucru Ventilator cu turație variabilă. Pompă de circulatie electronică modulantă, eficientă – clasă A. Schimbător de căldură în plăci pentru producție instantanee a.c.m. By-pass – termic Interfață pentru utilizator cu display digital și taste multifuncționale pentru ajustare și setare parametri. SUN Easy: Posibilitate de producție a.c.m Emisii reduse de noxe: Clasa 6 Supraveghere digitală flacără: la 3 aprinderi nereușite sistemul se blochează datorită nedetectării flăcării. In pret este inclus si Kit-ul standard de evacuare gaze arse / admisie aer 041025G0.  

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ferroli Bluehelix Alpha 24C de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ferroli Bluehelix Alpha 24C sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.