Ferrari FEURBP15BK

Rucsac Ferrari Urban Collection. Curelele de umar reglabile asigura un confort optim. Panou din spate cu plasa respirabila. Compartiment pentru laptopuri de pana la 15,6 ". Compartiment pentru tablete de pana la 10,1" Buzunar frontal frontal cu mai multe buzunare pentru documente, cabluri, pixuri .... Buzunar pentru sticle. Perne confortabile spate. Colectie: Urban Tip: Rucsac Material: Exterior: nailon si piele ecologica de inalta calitate Interior: poliester si nailon Cul ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ferrari FEURBP15BK

Rucsac Ferrari Urban Collection. Curelele de umar reglabile asigura un confort optim. Panou din spate cu plasa respirabila. Compartiment pentru laptopuri de pana la 15,6 ". Compartiment pentru tablete de pana la 10,1"
Buzunar frontal frontal cu mai multe buzunare pentru documente, cabluri, pixuri .... Buzunar pentru sticle. Perne confortabile spate.

Colectie: Urban
Tip: Rucsac
Material:
Exterior: nailon si piele ecologica de inalta calitate
Interior: poliester si nailon
Culoarea neagra
Dimensiuni: 15 "

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ferrari FEURBP15BK de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ferrari FEURBP15BK sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.