Felisatti SD10,8IL

899.00 lei
(1 magazin)
Surubelnita cu impact Felisatti 10,8V - SD10,8IL este compacta si are o greutate redusa, fiind optima pentru manevrarea in spatii inguste.Surubelnita cu impact Felisatti 10,8V - SD10,8IL are un design ergonomic si este prevazuta cu maner cauciucat pentru o prindere precisa.Caracteristici:carcasa metalica a cutiei asigura o fiabilitate ridicata;are cuplu ridicat (100 Nm), in dimensiune compacta;este dotada cu sistem de prindere universal HEX ¼ ce permite utilizarea burghielor standard ...

Descriere


Felisatti SD10,8IL

Surubelnita cu impact Felisatti 10,8V - SD10,8IL este compacta si are o greutate redusa, fiind optima pentru manevrarea in spatii inguste.Surubelnita cu impact Felisatti 10,8V - SD10,8IL are un design ergonomic si este prevazuta cu maner cauciucat pentru o prindere precisa.Caracteristici:carcasa metalica a cutiei asigura o fiabilitate ridicata;are cuplu ridicat (100 Nm), in dimensiune compacta;este dotada cu sistem de prindere universal HEX ¼ ce permite utilizarea burghielor standard, cu coada hexagonala, de   dimensiune adecvata si orice alti biti care indeplinesc standardele de 1.4’’;este prevazuta cu led  Bright ce ajuta la iluminarea zonei de lucru;indicatorul de stare al bateriei informeaza utilizatorul cu privire la restul de timp de funcționare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Felisatti SD10,8IL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Felisatti SD10,8IL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.