FeiyuTech FY-G6 Plus Sistem de Stabilizare pe 3 Axe

999.99 lei (1 magazin)
Acesta este un sistem de stabilizare pe 3 axe pentru camerele de actiune, cu ajutorul caruia puteti inregistra filmari la o calitate superioara, fara imagini miscate. Este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor cu latime cuprinsa intre 57 si 84 mm, cu majoritatea camerelor de actiune (inclusiv GoPro Hero), aparate foto mirrorless si compacte.Dispune de filet 1/4"" pentru conectarea altor accesorii. Este rezistent la stropi de apa, astfel incat poate fi folosit si atunci cand plou ...

Descriere


FeiyuTech FY-G6 Plus Sistem de Stabilizare pe 3 Axe

Acesta este un sistem de stabilizare pe 3 axe pentru camerele de actiune, cu ajutorul caruia puteti inregistra filmari la o calitate superioara, fara imagini miscate. Este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor cu latime cuprinsa intre 57 si 84 mm, cu majoritatea camerelor de actiune (inclusiv GoPro Hero), aparate foto mirrorless si compacte.Dispune de filet 1/4"" pentru conectarea altor accesorii. Este rezistent la stropi de apa, astfel incat poate fi folosit si atunci cand ploua afara. Echipat cu baterie de capacitate mare (5000mAh), timpul de functionare este de aproximativ 9 ore.Fata de modelul G6, G6 Plus dispune de un buton de zoom digital, astfel ca puteti focaliza, mari/ micsora imaginea prin acest buton. Dispune de conectivitate wireless si Bluetooth care se pot activa simultan.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul FeiyuTech FY-G6 Plus Sistem de Stabilizare pe 3 Axe de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru FeiyuTech FY-G6 Plus Sistem de Stabilizare pe 3 Axe sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.