Feinrohren Teava cupru colac 6x1

11.29 lei (1 magazin)
Teava de cupru CARBON FREE® rezistenta la coroziune este rezultatul experientei de peste 40 ani acumulate de FEINROHREN S.p.A in domeniul tevilor pentru sisteme frigorifice, pentru aer conditionat, pentru aplicatii speciale si pentru sisteme sanitare, incalzire de INALTA CALITATE. Tevile de cupru CARBON FREE® sunt indeosebi indicate in instalatiile: • sanitare – apa calda si apa rece • incalzire – radiatoare, incalzire prin pardoseala, schimbatoare de caldura • gaz ...

Descriere


Feinrohren Teava cupru colac 6x1

Teava de cupru CARBON FREE® rezistenta la coroziune este rezultatul experientei de peste 40 ani acumulate de FEINROHREN S.p.A in domeniul tevilor pentru sisteme frigorifice, pentru aer conditionat, pentru aplicatii speciale si pentru sisteme sanitare, incalzire de INALTA CALITATE.

Tevile de cupru CARBON FREE® sunt indeosebi indicate in instalatiile:

• sanitare – apa calda si apa rece

• incalzire – radiatoare, incalzire prin pardoseala, schimbatoare de caldura

• gaz – scopuri medicale, LPG, metan etc.

Caracteristici:

Tevile de cupru CARBON FREE® sunt produse in conformitate cu normele EN 1057 pentru tolerante dimensionale si caracteristici mecanice. Ca si componenta chimica, teava de cupru CARBON FREE® este un produs de maxima puritate cu un continut de cupru de cel putin 99,97% fara a utiliza cupru reciclat. Este controlata cu cele mai sofisticate si performante dispozitive, ca urmare este exclusa aparitia defectelor, fisurilor capilare – care ar afecta sistemul – pe durata si dupa instalarea tevilor.

Tratamentul special CARBON FREE® asigura o mare rezistenta la coroziune si ca urmare garanteaza ca apa isi mentine calitatea sa potabila.

Este cunoscut faptul ca coroziunea cuprului (Pitting Corrosion) este cauzata de carbonul rezidual ce se afla pe suprafata interna a tevilor. Conform normelor EN 1057 nivelul de carbon nu poate sa depaseasca valoarea de 0,20 mg/dm3 (valoare care, testata recent in laborator, a fost denumita nivel critic ridicat). Nivelul maxim al carbonului ce se gaseste in teava de cupru CARBON FREE® este inferior valorii de 0,05 mg/dm2, de fapt de patru ori mai mic decât nivelul cerut de norme.

Acest rezultat extraordinar se datoreaza procesului CARBON FREE® prin care nu se elimina carbonul rezidual din interiorul tevilor, dupa ce ele au fost produse, ci se evita formarea carbonului inainte si pe parcursul fazei de productie. Ca urmare, de la inceputuri tevile de cupru CARBON FREE® sunt la fel de pure cum este apa pe care o consumam!

10 argumente pentru alegerea si folosirea tevii de cupru FEINROHREN:

- incercat si verificat – tevile de cupru FEINROHREN corespund normelor europene EN 1057 si au certificate DVGW, AENOR, AFNOR, BSI etc.

- multilateral – tevile FEINROHREN se pot utiliza in instalatii de incalzire, sanitare, frigorifice, de aer conditionat

- durata de viata – tevile FEINROHREN au o garantie de 50 de ani

- ecologic si sanatos - tevile FEINROHREN sunt facute din minereu pur de 99,97 %, cuprul nu permite proliferarea bacteriilor

- performant - tevile FEINROHREN rezista la coroziune, la presiuni mari, la socuri de temperatura, la foc deschis

- proprietati mecanice - tevile FEINROHREN sunt usor de indoit, de faltuit, de largit

- proprietati chimice – tevile FEINROHREN sunt antibacteriale, au protectie UV, nu admit difuzia oxigenului, nu intra in reactie cu materii organice

- valoare pentru banii dumneavoastra – raportul pret-performanta la tevile FEINROHREN este foarte buna

- reciclabil – 99 % din tevile FEINROHREN sunt refolosibile

- traditional – compania FEINROHREN exista pe piata europeana din 1959

Melinda-Impex Instal 25 de ani Confort prin instalații de calitate

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Feinrohren Teava cupru colac 6x1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Feinrohren Teava cupru colac 6x1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.