Farmec Obsesie Chypre Deo 75ml

7,00 lei (1 magazin)
Deodorant Farmec Obsesie - Chypre, 75ml:  deodorant antiperspirant cu aroma eleganta si dulce, cu note floral-fructate, lemnoase, vanilate si usor condimentate, conceput pentru a ingriji pielea sensibila a axilelor si pentru a oferi in acelasi timp o protectie indelungata (pana la 48 h)impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute. Contine complexul Rar-Epil ce inhiba cresterea firelor de par in zona axilara, reducand frecventa epilarilor. Fara clorhidrat de aluminiu. Apl ...

Descriere


Farmec Obsesie Chypre Deo 75ml

Deodorant Farmec Obsesie - Chypre, 75mldeodorant antiperspirant cu aroma eleganta si dulce, cu note floral-fructate, lemnoase, vanilate si usor condimentate, conceput pentru a ingriji pielea sensibila a axilelor si pentru a oferi in acelasi timp o protectie indelungata (pana la 48 h)impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute. Contine complexul Rar-Epil ce inhiba cresterea firelor de par in zona axilara, reducand frecventa epilarilor. Fara clorhidrat de aluminiu.
Aplicarese agita recipientul si se pulverizeaza pe pielea curata de la o distanta de 15 cm.
Cantitate75 ml.
BrandFarmec

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Farmec Obsesie Chypre Deo 75ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Farmec Obsesie Chypre Deo 75ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.