Fares Fitodolor ulei terapeutic 100 ml

de la 18,34 lei (2 magazine)
Fitodolor ulei terapeutic, Fares, 100 ml Fitodolor ulei terapeutic - elimina disconfortul de la nivel articular şi muscular. Nu conţine: parfum, coloranţi şi conservanţi sintetici. Are un miros foarte placut, de lamai, datorat uleiului de Eucalyptus citriodora, cunoscut in Australia ca „eucaliptul cu parfum de lamaie”. Beneficiile utilizarii:ajuta la inlaturarea senzaţiilor neplacute şi a disconfortului localizat la diferite nivele: articulaţii, coloana vertebrala, ...

Descriere


Fares Fitodolor ulei terapeutic 100 ml

Fitodolor ulei terapeutic, Fares, 100 ml Fitodolor ulei terapeutic - elimina disconfortul de la nivel articular şi muscular. Nu conţine: parfum, coloranţi şi conservanţi sintetici. Are un miros foarte placut, de lamai, datorat uleiului de Eucalyptus citriodora, cunoscut in Australia ca „eucaliptul cu parfum de lamaie”. Beneficiile utilizarii:ajuta la inlaturarea senzaţiilor neplacute şi a disconfortului localizat la diferite nivele: articulaţii, coloana vertebrala, musculatura, terminaţii nervoase;ajuta la relaxarea musculaturii dupa efort fizic intens.Atenţionari: nu se utilizeaza la copii sub 5 ani şi in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Nu se aplica pe pielea lezata, pe buze, in jurul ochilor, pe faţa, tample. Numai pentru uz extern. A nu se inghiţi. A nu se lasa la indemana şi vederea copiilor. Sarcina şi alaptare: poate fi folosit de catre femeile insarcinate exceptand aplicarea pe abdomen. Mamele care alapteaza il pot utiliza, la distanţa de 2 ore faţa de alaptare, avand grija ca uleiul sa nu intre in contact cu fata bebeluşului. Efecte secundare şi interacţiuni: la dozele recomandate nu se cunosc. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fares Fitodolor ulei terapeutic 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fares Fitodolor ulei terapeutic 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.