Family Pound Pai pt. bauturi - model Haloween - 195 mm - 25 buc. pachet GB-57159F

3.96 lei (1 magazin)
Paie din hartie pentru consumarea oricaror bauturi. De unica folosinta, nu este lavabil. Conferiti antren party-ului de Halloween! Acordati atentie detaliilor, nu scapati nici o ocazie de decorare a petrecerilor! 5 modele de Halloween Confectionat din hartie Lungime: 195 mm Diametru: 6 mm Culoare: Portocaliu-negru, auriu-negru, cu stafii, portocaliu mat, negru mat Continutul pachetului: 25 buc. ...

Descriere


Family Pound Pai pt. bauturi - model Haloween - 195 mm - 25 buc. pachet GB-57159F

Paie din hartie pentru consumarea oricaror bauturi. De unica folosinta, nu este lavabil. Conferiti antren party-ului de Halloween! Acordati atentie detaliilor, nu scapati nici o ocazie de decorare a petrecerilor! 5 modele de Halloween Confectionat din hartie Lungime: 195 mm Diametru: 6 mm Culoare: Portocaliu-negru, auriu-negru, cu stafii, portocaliu mat, negru mat Continutul pachetului: 25 buc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Family Pound Pai pt. bauturi - model Haloween - 195 mm - 25 buc. pachet GB-57159F de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Family Pound Pai pt. bauturi - model Haloween - 195 mm - 25 buc. pachet GB-57159F sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.