Fakro Scara pantograf 70x120x280 LST

SCARA PANTOGRAF Fakro 70X120X280 LST Scara pantograf Fakro LST este o scara de acces in pod cu trepte metalice de tip "foarfece" si cu usa termoizolanta din lemn de pin, finisata in alb, avand inclus sipca ornamentala si kit-ul de montaj. Operarea scãrilor pantograf LST este foarte usoarã datoritã mecanismului de deschidere - închidere asigurat cu arcuri. Când usa este deschisã complet, acelasi mecanism tine usa în pozitia deschis. Mecanismul de protectie la deschidere elimin ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Fakro Scara pantograf 70x120x280 LST

SCARA PANTOGRAF Fakro 70X120X280 LST


Scara pantograf Fakro LST este o scara de acces in pod cu trepte metalice de tip "foarfece" si cu usa termoizolanta din lemn de pin, finisata in alb, avand inclus sipca ornamentala si kit-ul de montaj.

Operarea scãrilor pantograf LST este foarte usoarã datoritã mecanismului de deschidere - închidere asigurat cu arcuri. Când usa este deschisã complet, acelasi mecanism tine usa în pozitia deschis. Mecanismul de protectie la deschidere eliminã necesitatea existentei încuietorii.
Scara este vopsitã în câmp electrostatic în culoarea gri-maro RAL7022 iar usa scarii este finisata in culoare alba.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fakro Scara pantograf 70x120x280 LST de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fakro Scara pantograf 70x120x280 LST sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.