Fakro Rame coşuri de fum GZK-AV RAL 7022

650.00 lei
(1 magazin)
  Rama pentru coşuri de fum Fakro GZK este un sistem de etanşare care permite execuţia uşoară, etanşă şi estetică în jurul coşului de fum.Elementele special concepute şi fabricate cu precizie conferă etanşeitatea coşului de fum cu învelitoarea şi reduc semnificativ timpul de finisaj în jurul acestuia..Rama universală GZK-AV se montează la coşuri de fum cu lăţimea de maxim 95 cm şi lungimea de maxim 180 cm (dimensiune măsurată la intersecţia cu învelitoarea) ...

Descriere


Fakro Rame coşuri de fum GZK-AV RAL 7022

  Rama pentru coşuri de fum Fakro GZK este un sistem de etanşare care permite execuţia uşoară, etanşă şi estetică în jurul coşului de fum.
Elementele special concepute şi fabricate cu precizie conferă etanşeitatea coşului de fum cu învelitoarea şi reduc semnificativ timpul de finisaj în jurul acestuia..

Rama universală GZK-AV se montează la coşuri de fum cu lăţimea de maxim 95 cm şi lungimea de maxim 180 cm (dimensiune măsurată la intersecţia cu învelitoarea). Acest lucru este posibil prin utilizarea elementelor reglabile ale ramei. Atunci când coşul de fum are o dimensiune mai mică, elementele din aluminiu pot fi uşor tăiate la orice dimensiune.

Rama GZK-AS există în două dimensiuni fixe, adaptate la cele mai populare dimensiuni de coşuri de fum oferite pe piaţă.

GZK-AS 38 permite montarea pe coşuri de fum cu o lăţime fixă ​​de 38cm; lungimea maximă a acestora, măsurată la intersecţia cu învelitoarea, nu poate fi mai mare de 100 cm.

GZK-AS 51 permite montarea pe coşuri de fum cu o lăţime fixă de 51cm. Lungimea maximă a acestora măsurată la intersecţia cu învelitoarea, nu poate fi mai mare de 100 cm. În cazul coşurilor de fum cu o lăţime mai mare, este necesară aplicarea unui modul de prelungire suplimentar GZM. Acesta face posibilă prelungirea GZK-AS cu 1m sau multipli de 1m. 


Înclinaţia acoperişului  α [º]

Lungimea coşului de fum a [m]

Lungimea coşului de fum pe linia de intersecţie cu învelitoarea. c [m]

25

0,90

0,99

35

0,80

0,98

45

0,70

0,99

60

0,50

1,00

 

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fakro Rame coşuri de fum GZK-AV RAL 7022 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fakro Rame coşuri de fum GZK-AV RAL 7022 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.