Fairy Detergent Vase Max Power Arbore De Ceai (450ML)

10.00 lei (1 magazin)
Fairy Extra+ cu tehnlogie anti-scurgere. Meriti mai mult timp pentru tine! De aceea, am creat noul detergent de vase lichid Fairy Max Power. Spala vasele fara efort cu noul Fairy Max Power care indeparteaza chiar si grasimea dificilaa cat ai bate din palme. Incearca si tu formula revolutionara Fairy Max Power cu pana la 50% mai rapida in eliminarea grasimii dificile. Rezultatele mai rapide, lasa vasele stralucitoare. Lasa bucataria infuzata de o aroma revigoranta, facand spalarea mai ...

Descriere


Fairy Detergent Vase Max Power Arbore De Ceai (450ML)

Fairy Extra+ cu tehnlogie anti-scurgere. Meriti mai mult timp pentru tine! De aceea, am creat noul detergent de vase lichid Fairy Max Power. Spala vasele fara efort cu noul Fairy Max Power care indeparteaza chiar si grasimea dificilaa cat ai bate din palme. Incearca si tu formula revolutionara Fairy Max Power cu pana la 50% mai rapida in eliminarea grasimii dificile. Rezultatele mai rapide, lasa vasele stralucitoare. Lasa bucataria infuzata de o aroma revigoranta, facand spalarea mai placuta.

Review-uri


Review adaugat de Anghel Anda

fairy max power 
  • puncte tari:forma sticlei
  • PUNCTE slabe:nu am identificat
  • CONCLUZII:merita banii

-spala foarte repede cele mai murdare vase, de asemenea cu o doza mica poti face spuma indeajuns de multa
-a disparut acel capac care se murdarea mereu
-sticla are tehnologie antiscurgere si se poate aseze cu susul in jos fara a curge solutie

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fairy Detergent Vase Max Power Arbore De Ceai (450ML) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fairy Detergent Vase Max Power Arbore De Ceai (450ML) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.