Faber MAXIMA TOUCH EV8 LED X A90

MAXIMA TOUCH     Liniile simple si atemporale pentru hotele telescopice se integreaza perfect sub mobilierul de bucatarie.     ILUMINARE LED Consum mai mic, mai multa lumina, in mod natural! Datorita iluminarii LED va veti bucura de o lumina stralucitoare si vizibilitate excelenta pe suprafata de gatit, cu o reducere considerabila a consumului de energie electrica.     EVO DIFFUSER ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Faber MAXIMA TOUCH EV8 LED X A90

MAXIMA TOUCH

 

 

Liniile simple si atemporale pentru hotele telescopice se integreaza perfect sub mobilierul de bucatarie.

 
 

ILUMINARE LED

Consum mai mic, mai multa lumina, in mod natural! Datorita iluminarii LED va veti bucura de o lumina stralucitoare si vizibilitate excelenta pe suprafata de gatit, cu o reducere considerabila a consumului de energie electrica.
 
 

EVO DIFFUSER

Consum mai mic, performanta ridicata, fara zgomot! Hota este prevazuta cu un difuzor special ce garanteaza performante exceptionale in termeni de eficienta energetica, consum redus si silentiozitate, chiar si cu conducte lungi de evacuare a aerului.
 
 

MOTOR LA DISTANTA (optional)

Cu aceasta hota Faber, zgomotul poate fi virtual eliminat prin a ii muta sursa – motorul si ventilatorul. Acest kit permite motorului sa fie instalat intr-o alta camera, lasand bucataria dumneavoastra extrem de silentioasa. Si nu e niciun risc sa va suparati vecinii! Doar Faber va ofera libertatea de a va ansambla bucataria dupa bunul plac si de a va bucura de un confort aliniat la ultimele trenduri.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Faber MAXIMA TOUCH EV8 LED X A90 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Faber MAXIMA TOUCH EV8 LED X A90 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.