Faber MAXIMA ECO EV8 AM/X A90, Inox

de la 899.00 lei
(2 magazine)
MAXIMA ECO - VERSATILITATE SI EFICIENTA     Discret, rational, silentios. Hotele total incorporabile reduc impactul inestetic al hotei in bucatarie si se integreaza perfect in mobila. Un instrument esential in orice bucatarie, dar care este aproape invizibil pentru ochiul liber.Aceasta hota este ideala, cu o inaltime ajustabila pentru oricine doreste o zona de gatit discreta, dar eleganta, fara a renunta la eficienta.      ILUMINARE LED Cons ...

Descriere


Faber MAXIMA ECO EV8 AM/X A90, Inox

MAXIMA ECO - VERSATILITATE SI EFICIENTA

 

 


Discret, rational, silentios. Hotele total incorporabile reduc impactul inestetic al hotei in bucatarie si se integreaza perfect in mobila. Un instrument esential in orice bucatarie, dar care este aproape invizibil pentru ochiul liber.

Aceasta hota este ideala, cu o inaltime ajustabila pentru oricine doreste o zona de gatit discreta, dar eleganta, fara a renunta la eficienta.

 
 
 

ILUMINARE LED

Consum mai mic, mai multa lumina, in mod natural! Datorita iluminarii LED va veti bucura de o lumina stralucitoare si vizibilitate excelenta pe suprafata de gatit, cu o reducere considerabila a consumului de energie electrica.
 
 

EVO DIFFUSER

Consum mai mic, performanta ridicata, fara zgomot! Hota este prevazuta cu un difuzor special ce garanteaza performante exceptionale in termeni de eficienta energetica, consum redus si silentiozitate, chiar si cu conducte lungi de evacuare a aerului.
 
 

MOTOR LA DISTANTA (optional)

Cu aceasta hota Faber, zgomotul poate fi virtual eliminat prin a ii muta sursa – motorul si ventilatorul. Acest kit permite motorului sa fie instalat intr-o alta camera, lasand bucataria dumneavoastra extrem de silentioasa. Si nu e niciun risc sa va suparati vecinii! Doar Faber va ofera libertatea de a va ansambla bucataria dupa bunul plac si de a va bucura de un confort aliniat la ultimele trenduri.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Faber MAXIMA ECO EV8 AM/X A90, Inox de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Faber MAXIMA ECO EV8 AM/X A90, Inox sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.