Faber LUFT X A90

Faber LUFT X A90
oferte de la
5,498.99 lei

(2 magazine)
LUFT     Forma si materialele pretioase alese in designul hotelor noastre de perete au fost studiate cu atentie pentru a fi placute vizual si pentru a rezista in timp. Utilizeaza motorizari puternice si sisteme de aspiratie rafinate pentru a garanta aerul curat si silentiozitatea. Hotele noastre ofera functii speciale utile pentru un mediu curat, pentru a va mentine bucataria in siguranta, iar dumneavoastra sa va ocupati doar de gestionarea creativitatii din timpul gatitul ...

Descriere - Faber LUFT X A90


LUFT

 

 


Forma si materialele pretioase alese in designul hotelor noastre de perete au fost studiate cu atentie pentru a fi placute vizual si pentru a rezista in timp. Utilizeaza motorizari puternice si sisteme de aspiratie rafinate pentru a garanta aerul curat si silentiozitatea. Hotele noastre ofera functii speciale utile pentru un mediu curat, pentru a va mentine bucataria in siguranta, iar dumneavoastra sa va ocupati doar de gestionarea creativitatii din timpul gatitului.
 
 
 

ILUMINARE LED

Consum mai mic, mai multa lumina, in mod natural! Datorita iluminarii LED va veti bucura de o lumina stralucitoare si vizibilitate excelenta pe suprafata de gatit, cu o reducere considerabila a consumului de energie electrica.
 
 

CLASA DE ENERGIE A

Datorita tehnologiilor din interiorul hotelor Faber, am ajuns la un nivel de performanta ridicata si consum de energie scazut. Bucurati-va de cele mai ”verzi” hote de pe piata.
 
 

CONECTIVITATE

Posibilitatea conectarii hotei la una din plitele Faber cu ajutorul panoului de control incorporat in zona de inductie.
 
 

VITEZA INTENSIVA

Aspiratie la putere maxima pentru un timp determinat.
 
 

SISTEM STEAM OFF

Folosirea plitelor pe inductie a creat mereu problema condensarii, aburul ajungand in toata bucataria, mai ales pe mobila de bucatarie, ceea ce duce inevitabil la deteriorare. Tehnologia exclusiva Faber rezolva aceasta problema o data pentru totdeauna.
Hota cu sistem Steam Off trage si in acelasi timp emite jeturi de aer ce creeaza un vortex ce mareste rata fluxului de aer si capacitatea de aspirare a hotei. Rezultatul? Zero condens pe perete, pe hota sau pe mobila de bucatarie.
 
 

TELECOMANDA (optional)

Telecomanda cu ajutorul careia toate functiile principale pot fi controlate de la distanta.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Faber LUFT X A90 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Faber LUFT X A90 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.