Faber INCA LUX EV8 X/BK A52

1 356.71 lei (1 magazin)
INCA LUX       ILUMINARE LED Consum mai mic, mai multa lumina, in mod natural! Datorita iluminarii LED va veti bucura de o lumina stralucitoare si vizibilitate excelenta pe suprafata de gatit, cu o reducere considerabila a consumului de energie electrica.     EVO DIFFUSER Consum mai mic, performanta ridicata, fara zgomot! Hota este prevazuta cu un difuzor special ce garanteaza performante except ...

Descriere


Faber INCA LUX EV8 X/BK A52

INCA LUX 

 
 

ILUMINARE LED

Consum mai mic, mai multa lumina, in mod natural! Datorita iluminarii LED va veti bucura de o lumina stralucitoare si vizibilitate excelenta pe suprafata de gatit, cu o reducere considerabila a consumului de energie electrica.
 
 

EVO DIFFUSER

Consum mai mic, performanta ridicata, fara zgomot! Hota este prevazuta cu un difuzor special ce garanteaza performante exceptionale in termeni de eficienta energetica, consum redus si silentiozitate, chiar si cu conducte lungi de evacuare a aerului.
 
 

MOTOR LA DISTANTA (optional)

Cu aceasta hota Faber, zgomotul poate fi virtual eliminat prin a ii muta sursa – motorul si ventilatorul. Acest kit permite motorului sa fie instalat intr-o alta camera, lasand bucataria dumneavoastra extrem de silentioasa. Si nu e niciun risc sa va suparati vecinii! Doar Faber va ofera libertatea de a va ansambla bucataria dupa bunul plac si de a va bucura de un confort aliniat la ultimele trenduri.
 
 

VITEZA INTENSIVA

Aspiratie la putere maxima pentru un timp determinat.
 
 

ALARMA SATURATIE FILTRU

Semnal luminos atunci cand este nevoie de curatarea filtrului anti-grasime sau de inlocuirea filtrului anti-miros.
 
 


ASPIRATIE PERIMETRALA


Imbunatateste eficienta aspirarii si reduce zgomotul perceput.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Faber INCA LUX EV8 X/BK A52 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Faber INCA LUX EV8 X/BK A52 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.